komik fıkralar buraya !!!
Gereksiz Bilgi : Bir karınca kendi ağırlığının 50 katı ağırlı kaldırabilir.
Gereksiz Bilgi : Yaser Arafat bir cizgifilm hastasıdır.
Gereksiz Bilgi : Coca-Colanın orijinal rengi yeşildir.
Gereksiz Bilgi : Sallanan sandalyede hic durmadan sallanma rekoru 440 saattir.
Gereksiz Bilgi : Gozunuzden iceriye ne kadar ışık gireceğini iris zarı belirler.
Fıkra : vites boşaldı Ekleyen : anilcanvardar
kadın arabada giderken hamile kalmış kocası ne oldu dıye sormus kadının cevabı vıtes bosaldı da olmuş.
Fıkra : Tercih Ekleyen : anilcanvardar
İki muhendislik oğrencisi kampus icerisinde yururken biri diğerine sorar, "Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ?" Diğeri cevap verir, "Dun tek başıma dolaşırken bir yandan da okulu bitirince ne iş yapacağımı duşunuyordum. Birden bu bisikletin uzerinde nefis bir kız geldi ve yanımda durdu. Bisikleti cimenlerin uzerine bıraktı ve uzerindeki butun giysileri cıkarttı. Sonra da bana "Hangisini istiyorsan al" dedi." Diğer oğrenci arkadaşını doğrularcasına başını sallayarak, "İyi secim yapmışsın, elbiseler belki sana uymayabilirdi".
Fıkra : iki damla yaş Ekleyen : anilcanvardar
Temel olmuş ama siki havada kalmış bir turlu indiremiyorlarmış. Duşunmuşler taşınmışlar sonunda fadimeye soralım demiş. Fadimeye sormuşlar oda kesin gotune sokun demiş.
Kesmişler gotune sokmuşlar temelin gozunden iki damla yaş akmış. Fadime eğilmiş Temelin kulağına; gordunmu temel ben sana acıyor demiştimde sen inanmamıştın.
Fıkra : kondom Ekleyen : anilcanvardar
Adamın biri eczaneye giderek "kondom var mı?" diye sormuş. Eczaneci bir paket getirmiş. Adam paketi acarak bir tanesini ambalajından cıkarmış ve ışığa doğru tutarak goz ucuyla suzerek tezgahın uzerine bırakmış ve "Kutu acıldığı icin alıyorum ama daha buyuk boyu var mı acaba ?" deyince eczaneci bir boy buyuğunu getirmiş. Adam aynı hareketleri yaptıktan sonra "daha buyuğu var mı?" deyince eczaneci (fıkra bu ya) kol kadar kondom getirerek adamın onune bırakmış. Adam bunu da inceledikten sonra "Kızmazsanız bundan daha buyuk boyu var mı?" deyince, eczaneci kopurerek "Ulan sapık ne yapacaksın bu kadar buyuk kondomu? Bu buyuklukte alet mi var? deyince adam "Abi bizim bir hafta sonra kıyafet balomuz var da onu, kıyafet niyetine giyerek yar**k gibi ortalarda dolaşacağım da, onun icin buyuk boy istiyorum" deyince, eczaneci de "O kadar buyuk boy piyasada yok ama istersen sana bir alternatif sunayım: Bir kutu ped alır ve her yerine yapıştırırsan, ananın a**na benzer ve daha guzel gorunursun" demiş...
Fıkra : Parmak Niye Cıtlar? Ekleyen : anilcanvardar
Bazı insanlar her iki elinin parmaklarını birbirine gecirerek ve onları gererek ses cıkarırlar. Yani cıtlatırlar da diyebiliyoruz. Coğumuz buradan gelen sesin kemiklerden geldiğini sanırız, hatta rahatsız oluruz ama nedense bunu yapanlar hallerinden memnun gorunurler.
En cok ve kolaylıkla cıtlayan yerler vucudumuzda en cok bulunan surtunmeli eklem yerleridir. Bu tip eklem yerlerinde, orneğin parmaklarımızda, iki kemiğin birleştiği yerde bir bağlantı kapsulu vardır. Bu kapsulun icinde kemiklerin hareketleri sırasında buraları yağlayan bir sıvı vardır. Bu sıvının icinde erimiş halde oksijen, nitrojen ve karbondioksit gazları bulunur. Vucudumuzda en kolay cıtlatabileceğimiz eklem yerlerimiz parmaklarımızdır. Parmaklarımız gerilince eklem yerlerimiz duzleşince bu kapsul de gerilir. İcindeki sıvının basıncı azalır ve gaz kabarcıkları patlamaya başlar. İşte kulağımıza gelen bu seslerdir. Patlayan kabarcıklar neticesinde gazlar bu sıvıyı terk eder, sıvı daha da genleşir ve eklem yerlerinin hareket kabiliyetini artırır.
Aynı parmağınızı arka arkaya cıtlatamazsınız. Bir sure beklemeniz gerekir, cunku gaz kabarcıklarının sıvı icerisinde tekrar oluşması biraz zaman alır.
.
Fıkra : Sarışın ata binerse Ekleyen : anilcanvardar
Kahraman gorevli Sarışın bir gun ata binmeye karar veriyor. Daha onceden hic ders almamasına rağmen yardım istemeden sıcrayarak atın ustune cıkmayı başarıyor. Ancak atın ustune cıktığı anda at harekete geciyor ve hızlanarak yola koyuluyor.
Biraz urken sarışın atın boynuna sıkıca tutunuyor. Bu arada at biraz daha huysuzlanarak ustundekini atacakmış gibi cırpınmaya başlıyor. Sarışın atın altına doğru kayarken can havli ile atın yelesine tutunuyor.
Bir eli yelede bir ayağı uzengide yere deşecek gibi hızla hareket eden atın altında durmaya calışırken, lunaparkın kahraman gorevlisi gelerek atlı karıncayı durduruyor...
Fıkra : Hakemler Bizde Ekleyen : anilcanvardar
Bir devrin tum as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı cağırtmış :
-Cennetle cehennem arasında bir mac duzenleyelim ne dersin?
-Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş seytan.
-Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kotu futbolcu varsa sizde.
Şeytan şeytanca gulumsemiş :
-Ama butun hakemler de bizde.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- komik fıkralar buraya !!!bir suru fıkrayı ben ekledim sizde ekleyin :)