Oncelikle herkese merhaba bu gece vaktinde sizleri rıhatsız ediyorum ama doktorlar dısında hepinizin tecrubesine guveniyorum bana yardım ederseniz cok sevinirim 25 yasındayım 2 yasında bir kızım var ama tedaviyle oldu iki yumurtalığımda polikist ve estradiol duşukluğu hatta yokluğı cıktı hemen tedaviyle ilk ay hamile kaldım suan ikinciyi duşunuyorum dualarımda bile rabbim elhamdulillah bir tane kız evlat verdin hayırlı bir erkek cocuğuda ver inşallah diyorum 3 aydır demiyorum olmuyor bu ayda tam yumurtlama gunlerini değerlendirdim ama bilmiyorum
-gogslerde hafif sızlama dokundugumda
-alt karında baskı yatarken bile o baskıyı hissediyorum
-bel agrısı bacagıma atıyor sol
-ağırbieşey kaldırdığımda heleki hemen baslıyor direk uzanıyorum belki vardır uzanıyım diyorum
-ama akıntım sıfır kup kuruyum normaldede akıntısı normal olan bir insanım ama yumurtlamadan sonra tamamen akıntı durdu
Acaba olabilirmiyim ? Herkes bi paylassa duacı olurum size gebelik testi yapmak istemiyorum yanlış anlamayın bir cok insanlar yıllarca deniyor 3 ayda bu neyin istememesi diyebilirsiniz ama kızıma hamile kalacagımda menapoza gireceksin yakında hemen hamile kalman gerekiyor demişti ve yine aynı problemi yaşamaktan cooook korkuyorum hepinize cok tşkler şimdiden