Değerli TurkNet destek ekibi, oncelikle merhabalar. Yeni taşındığım site 2 bloktan oluşuyor, 20+20 olacak şekilde toplamda 40 dairemiz var. Mevcut olarak VDSL altyapı uzerinden sizlerden hizmet alıyorum. GigaFiber denilen şeyi sadece şirketlere, plazalara vs. yaptığınız sanıyordum ki bugun Turk Telekom proje ekibiyle fiber altyapı talebi icin gittiğimde sokağıma kadar fiber altyapı olduğunu oğrendim. Lakin kendileri bina ici doşemelerini kendimiz yapmasını soyledi, bunu da site yoneticisine soylediğimde insanların tepkisi şu ekonomik ortamda ne olur az cok kestirebiliyorum. Bununla ilgili sosyalde konu actığımda sitelere GigaFiber verdiğinzi oğrendim. Lakin tamamen sizin altyapınız olan bu GigaFiber'le ilgili birkac sorum var:
1- 40 daire anlaşma icin yeter mi?
2 - Anlaşma sağlanabilmesi icin 40 daireden kacının sizin aboneniz olmasını istiyorsunuz?
3 - Bina ici doşeme vs. sizlere odeyeceğimiz bir ucret var mı, varsa nedir?
4- Bina 2006 yılında yapılmış, şaft boşluğu denilen şey sanıyorum ki bizde yok. Bundan dolayı bina ici ve daire icinde kablo doşeme işlemleri icin vurdulu kırdılı işlemler fazlasıyla olacak mı?
5- Sizlere aylık olarak 100 lira oduyorum, Haziran'da 140 olacağı bilgisini SMS ile ilettiniz. Yeni ve eski abonelerde dahil olmak uzere GigaFiber'de dahil fiyatlandırmanız aynı mı?
6- Antalya muratpaşa ilcesi, yenigun mahallesi, 1058 sokak icin projeleriniz ne durumda?
7- Konuyla alakasız olacak ama bir yerde TurkNet'in GSM operatoru olarak da hizmete vereceği bilgisini gormuştum. Belki de Technopat'ın videosuydu, tam net hatırlamıyorum. Bu konuda bir gelişme var mı?
Bu soruların cevaplarını aldığım anda konuyu site yoneticisine acacağım, gerekirse tek tek daire dolaşıp insanları ikna etmeye calışacağım.
Teşekkurler.
@TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegul @TurkNet Destek Tutku
GigaFiber hakkında sorularım
İnternet Servis Sağlayıcıları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Ağ Donanımı
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- GigaFiber hakkında sorularım