Ben yaklaşık 2 yıldır Turknet kullanıyorum. Sakarya'da VDSL ile 1 yıldan fazla 75 mbit kullandım. Cok nadir sıkıntı yaşadım. Bu yılın Ocak ayında Bursa'ya taşındık ve yeni taşındığımız evdeki altyapıya baktığımda 60 mbit desteklediğini gordum. Neyse interneti buraya taşıdık falan VDSL boş port yok dediler tamam dedik ADSL olsun. Tabi bu surecte ben surekli VDSL port boşalmasını bekledim. 15 gunde bir desteğe yazdım sorgulattım. En son gecen Carşamba yine desteğe sorgulatacakken bir de baktım ki paket değiştirme ekranında 35 mbit ve 50mbit acılmış. Hemen başvuru yaptım. Gun icinde telefona falan mesaj attılar yuksek hıza gececeksiniz vs. Ha bugun ha yarın falan derken 5 gun gecti. Cumartesi baktım paket değiştirme ekranına 16 mbit ADSL gorunuyo ve size en uygun paketten yararlanıyorsunuz yazıyor. Desteğe bunu sorduğumda merak etmeyin Turk Telekom'a ilettik boş port varsa seve seve gecişinizi sağlayacağız yazdılar. Benim anlamadığım madem boş port var mı yok mu bilmiyorlar neden sistemde o paketleri uygun hale getirdiler. Dun mesaj atmışlar geciş sureci yaklaşık 3 iş gunu surduğu icin yarın bir sonuc almayı bekliyoruz diye. Bekledim bekledim bugun de hicbir şey yok. ADSL'den VDSL'e gecişin bu kadar surmesi normal mi ? Sonucta aynı bakır kablo kullanılıyor.