TurkNet gectim duşuk hız diye başladık, kopma diye devam ettik ve 10 gun olmadan 100 kayıt acıp robotlarla konuştuk, hicbir geri donuş ve muhatap bulamadık sonra internet gitti bir daha gelmedi ve arıza kaydıda oluşturamıyordum cunku Telekom arızası gecmişlerdi. Neyse Turk Telekom kansızını aradım altyapı var ve fiber destekliyor dedi abone oldum TurkNet'i iptal ettim bekledim.

Sonra gelen bedevicom(TTNET) ekibi port yok dedi. Arıyorum başvuru alıyorlar, saha ekibi iptale duşuruyor. Gittim mudurluğe onlarında bir halt bildiği yok, orayı arıyor burayı arıyor sonra senin adresin yanlış dolaba tanıtmışlar ve o dolaptada port yok dedi. TurkNet senin ben dunyanı ... Neyse kabloları cekilmiş, 20 gune yeni dolap bitecek dediler sovdum saydım cıktım geldim eve.

Sonra 20 gun sonra tekrar başvuru yaptım iptale duşurduler yine, gittim mudurluğe ust kata cıktım şu port acan eleman bana yine 20 gun dedi ve ben de t... mı geciyorsunuz dedim, bu buzdolabı değil fişe takalım calışsın gibi salak salak konuştu yine sovdum saydım cıktım geldim.

1 Haziran'da tekrar başvurdum cunku 20 gun dolmuştu, yine iptale duşurduler. Bu sefer sopalamaya gidiyorum o derece, bana dolabın bittiğini sadece elektrik cekileceğini soyledi, 15 Haziran'da aktif dedi. Şimdi bakıyorum başvuru bile alınmıyor, altyapı yok gozukuyor diyorlar. BTK yazdım, BTK chat ekranı acıyor ve sizi TTNET ile konuşturuyor, adamlar bot cevap veriyor işte calışmalarımız sizin icin devam ediyor, 4.5G modem alabilirsiniz diye. Cimer'e Turk Telekom'u şikayet ediyorum adamlar gidip iptal ettiğim TurkNet'i şikayet ediyor ve TurkNet mesaj atıyor. BTK zaten Suudi'lerin yani bedevilerin tekelinde olan peşkeş cekilmiş şakşakcı bir kurum olduğunu biliyorum. Bu ulkede biz bunları nereye şikyet edelim? Kime derdimizi anlatalım bilemedim. Bu kadar mı yolsuzluk, bozuk duzen olur. Mudurluğe gidiyorsun, mudur eliye yan odayı gosteriyor cevap vermiyor, kulağında da hintliler gibi surekli bir kulaklık kimle konuşuyor belli değil. İnsan hangisini s... Şaşırıyor. Gidip hepsini camdan atacağım ama gel hapiste curu işte. Superonline yok, Kablonet yok, başka bir altyapı yok. Fiber diyorlar ama direkten kablo cekiyoruz, ankastre kutusundan kablomu cıkarmadım millet almasın diye. Boyle bir şey olamaz. REZALET. Bir tavsiyesi ve onerisi olan varsa her yolu denemeye hazırım. Sokakta interneti olmayan sadece ben varım, adamlar eski dolaba vermiyorlar cunku senin satışın yeni dolapta diyor. Sonradan değiştirmekle uğraşmamak icin yaptıkları şerefsizliğe bakın... 2 aydır intersizim boyle bir şey yok. Evde Turk Telekom şebekesi cekmiyor, baz istasyonu eksik o yuzden yoğunluğu kaldırmıyor diyorlar hem de şehrin gobeğinde. Fatura tahhut var diye kacamıyorumda. Allah bunların bin belasını versin, insanı suca ve anarşiye teşvik ediyorlar cunku care yok. KPSS'ye 2 aydır calışmıyorum.