Yaklaşık 1ay once buradan sevıncımı paylaşmıştım hamileyim diye .sat 19 mayıs ,ovulasyon testiyle hamıle kaldım :yumurtam 1hazıranda catladı .beta hcg mukemmel artıyordu ,kesem duzgundu ve 1temmuzda doktorum her şeyin yolunda olduğunu soyledı son kontrolumde .5+5 sin diye de ekledi. 12 gun dr a gıtme fırsatım olmadı .13unde gıttıgımde ise ilk gıttıgım dr kalp atısı 65 gibi bi şey soyledı ama emın de degılim senınkıyle karışmış olabılır dedı haftaya bakalım bi daha degerlendırelım dedı .aglayark oradan cıktım ozel hastaneye gittim hemen alalım kalp atısı yok dedi ,inanamadım .kalktım son care Acıbadem e gittim cunku inanamıyorum belırtıler devam ne kanama var ne başka dusuk belırtısı .acıbademdeki dr sana kalp atısı var da diyemem yok da deyıp panıge sebep olamam dedi .cunku cok kucuk gec dollenme olabılır 1hafta sonra bakacağız ben su an asla kurtaj yapmam sen istesen de dedi,icimi rahatlattı .şimdi sorum şu :nedir bu gec dollenme ,benım adetım hep duzenlı yumurtlama testi ile takıp ederek hamıle kaldım .yine de gec yumurtluyor olabılır miyim bi umut var mısat 19 mayıs .ben su an kac haftalık hamıleyım bu durumda ? Su ana kadar kalp atısı duyulmayacak kadar kucuk olabılır mi ki