Turk.net'i kullanmadan once araştırmalarım sonucunda bircok sorunla karşılaşıldığını gordum. Bir donem Turk .NET'e gecişimi erteledim. Ne zaman Turk Telekom arayıp halihazırda kullandığım 80 TL'lik paketi bana 120 TL'ye taahhutlu şekilde cakmaya calışana kadar!

Başvuru evraklarımı telefon ile ulaşarak mailema alıp, İstanbul'da olduğumdan dolayı ASTORİA mecidiyekoy AVM'deki bulunan muşteri destek merkezine elden teslim ettim.

Sonrasında yaşadıklarım sorasıyla şoyle,
Paketim statik IP ve 35 m. Bit olarak gorunuyor ama Turk Telekom'daki hızım olan 24 m. Bit'i gecemiyordum. Online işlemlerden sorunla ilgila yazıp kendilerine durumu ilettim. Bana binada olcum yapılması gerektiğini soylediler. Israrla ben daha yuksek hızlar kullandım aynı hat ile dememe rağmen 1 hafta boyle debelendik, sonunda soylediklerimi anlayıp durumu Turk Telekom yetkililerine aktardılar.

Turk Telekom konuyla ilgili cozumu ancak 2, 5 hafta icerisinde verebildi ve tanımlı olan hız hattımın kaldırabileceği şekilde tam olarak şu şekilde duzeltildi.

Download kapasite hızı: 82 m. Bit
Upload mevcut hızı: 3.8 m. Bit

Turk.net'de yaşadıkları sorunlar icin (ozellikle hızla ilgili) biraz ısrarcı olup konuyu net şekilde ifade ederek kesinlikle peşini bırakmamanızı tavsiye ederim.
Şu an kullandığım paketin 50 megabit sınırsız hali Turk Telekom'da sınırsız olarak fiyatı 420 TL, bense statik IP ile birlikte 88 TL'ye kullanmanın hafifliğini yaşıyorum.

Ayrıca hic ping problemi yaşamadım 8K videoları cok seri şekilde oynatabiliyor, Valorant gibi bir oyunu 11 ping ile oynayabiliyorum.
Adettendir davetiye kodum ( AHA13WP60HDD )