Merhaba, hepinize size hamilelik ,ve evlilik surecimi anlatmak istiyorum . ben şuan 4 yılık evliyim ve evlendiğim ay hamile kaldım ama maalesefki cok uzun kalmadı icimde meleğim 2 aylık olunca duşuk yaptım aradan tam 1 yıl gecti istememize rağmen cocugumuz olmadı onca testlere rağmen hic birşeyimiz yoktu benim de eşimin de sadece benim biraz vitamin eksikliğim varmış oda o ay kullandigim folik asitle gecti..aynı zaman da burda bi kadın var sırt yapıyor işte eskiden kalan bisey belki bazınız duymuştur..ve o ay ben hic umudum yokken hamile kalmışımkesin bişey olur umuduyla hep gunleri saydım ama cok şukur ki herşey iyi gitti ve sezeryanla dunyaya getirdim...şuan 9 aylık bi oğlum var ve ben yine hamile kalmak istedim ama olmadı hamile kaldım ama cocuğumu kucağıma alamadım bu seferde 9 haftalıkkeñ karnım da oldu şimdi adet gunume daha 10 gun var ama cok istiyorum iki cocuk birlikte buyutmek(Bu arada oğlumu emzirmiyorum yanisutum yoktu yoksa asla biraktirmazdim)..benim gibi olanlar varmı ikinci bebeği ne zaman yaptınız ve kurtajdan sonra ne zamn hamile kaldınız....