4 Şubat 2014

Uzun zamandır ara verdiğimiz “unlulerin gardırobu” koşemiz de bu ay hepinizin merakla beklediği, benim icin Turkiye ’nin en başarılı sanatcıları arasında yer alan ve enerjisiyle herkesi kendisine hayran bırakan birini ağırlıyorum: Murat Dalkılıc! Tum samimiyeti ve ictenliğiyle bizlere gardırobunu acan Murat ’ı bu yoğun temposunun arasında yakaladım ve sizler icin merak ettiğiniz herşeyi sordum

BT: Oncelikle şunu sormak istiyorum, sizi giydiren veya bu konuda stiline guvenip danıştığınız birileri var mı? Yoksa tum secimler size mi ait?
MD: Ben genelde kendim seciyorum giysilerimi ama cocukluk arkadaşım aynı zamanda da organizasyon menejerim olan Berk Balatlıoğlu ’nun zevkine cok guvenirim. Coğu zaman alışverişi beraber yaparız.
BT: Giyinirken en cok neye dikkat edersiniz? Şık gozukmek mi yoksa rahatlık mı on planda sizin icin?
MD: Ruh halime gore değişiyor aslında. Gecenlerde Uludağ ’a gitmiştik konser icin, oncesinde board yaptım ve yoruldum. Gece de sahneye eşofman ve t-shirt giyerek cıktım mesela

BT: Alışveriş yapmayı severmisiniz ve buna cok zaman ayırır mısınız? Yoksa mecbur kaldıkca yapanlardan mısın

MD: Biz mecburen, sık sık yapmak zorundayız. Cunku giydiğimiz şeyler sahne performasında cabuk yıpranıyor ve kotu gorunuyor. Bende bu sebeple yeni şeyler giymeye ozen gosteririm.
BT: Konser oncesinde hazırlıklarınız nasıl tamamlanıyor? Kostum ve ayakkabılarınızın kombinlenmesi konusunda yardım gerekiyor mu?
MD: Tamamen ben ayarlarım. Ama dediğim gibi ruh halimle cok alakalı. Ayrıca ben cok sık kilo alıp veren bir adamım bu yuzden de kilo aldığım zamanlar dokumlu şeyler giymem gerektiğini bir tek ben anladığım icin daha kolay oluyor kendim ayarlamam.

BT: Gardırobunuzda asla giymem ve kendime yakıştıramam dediğiniz parcalar var mi?
MD: Eskiden cok giydiğim ama uc senedir giymediğim ve asla giymeyeceğim yelekler var mesela. Ancak cok guzel bi tasarım olursa belki

BT: İstanbul dışında alışveriş yapmayı sevdiğin bir yerler var mı?
MD: Milano ve Londra ’da ilginc şeyler bulabiliyorum, o yuzden gittiğimde cok alışveriş yaparım. Ayrıca burada cok pahalı olan t-shirtleri Los Angeles ’tan daha uyguna bulabiliyorum. Boyle yerleri hic kacırmıyorum

BT: Gunluk yaşamınızda veya sahnede aksesuar kullanmayı sever misiniz?
MD: Hayır hic aksesuar kullanmam. Eskiden kupe ve saat cok kullanırdım fakat artık takamıyorum, takıntım var bunalıyorum.
BT: Kendinize cok yakıştırdığınız, ve giysilerinizde de sıkca tercih ettiğiniz bir renk var mı?
MD: Her zaman kurtarıcı olan renk, tabiî ki benim icin de siyah

BT: Hangi parfumu kullanıyorsunuz?
MD: İlk defa sana soyluyorum, normalde kimseye soylemem

BT: Erkek takipcilerimiz icin verebileceğin stil ipucları var mı?
MD: Saclarına garip şekiller vermeyip, joleyle hafifce şekillendirerek sadelikten vazgecmesinler. Aykırı şeyler giymek istiyorlarsa da cok iyi araştırsınlar, cunku ters etki yapıp inanılmaz itici olabiliyor

alıntıdır