ağır havlu kenarı ornekleri ağır havlu kenarları en kenarları oyaları agır ornekleri
İnternette kız kardeşime ve erkek kardeşlerime şimdiden ceyiz hazırlığına başlayan annem icin havlu kenarları bakıyorduk.Ben bazılaırnı o kadar cok beğendim ki bilgisayarımda bir dosya acıp icine ekledimOrnek cıkarıp yapacağımdan değil cok hoş gorundukleri icin saklama gereği duydumİlerde kendimi geliştirirsem dantel konusunda mutlaka bu havlu kenarlarından yaparım diye bir kenarda dursun değil mi?

Ben bir kac tanesini sizlerle paylaşayım.Belki de sizlerin yapıp paylaşmış olduğu havlulardır

Cok harika yapılmış.Verilen emeğe ve zamana değen bir mdoel olmuş.Havlu uzerinde cok ağır ve hoş durmuş.Renklere gelirsek tam benlik

Ben cicek desenli bir dantel gorunce dayanamıyorum ya.Cok guzell oluyorlar.Bakar mısınız şunun guzelliğine.Cicek sepeti gibi gorunuyor.Renkler harika.Acaba bu havlu kimin banyosunda ihtişamla el kurutmak icin duruyor

Aman yarabbi ne harika birşey bu boyle yaaaaaemiştim size cicekli bir dantel gorunce dayanamam diye...Bu model diğerlerinden biraz daha hatta dahaa guzelllll

Cok ağır renkler ve ağır bir model.Yapanların ellerine emeklerine sağlık....