İyi gunler. Turk Telekom altyapısı ile TurkNet fiber internet kullanıcıyısım 1 yıldan uzun suredir. Bugune kadar bir sorun yoktu. Bugun saat sabah 10'da eve geldiğimde internet yoktu. Modemin Power ışığı kırmızı yanıp sonuyor ve www ışığı turuncu yanıyordu. Ara sıra boyle oluyordu geri 10-15 dakika sonra internet geliyordu. Bunu yazdığım sırada hala internetim gelmedi.

Tabii ki uygulamadan destek kaydı oluşturdum ancak şu an acil işlerim var ve internete ihtiyacım var. TurkNet desteği arıyorum diye yanlışlıkla musterihizmetleri.web.tr'yi aramışım. Oradaki hanımefendi soyleyene kadar fark etmedim. Hanımefendinin soylediğine gore ben daha onceden burada ana porttan internet alıyormuşum ve TurkNet'in ana portta kiralama sozleşmesi mi ne ise bitmiş. Bu yuzden 6. porta yonlendirilmişim. Dedi ki ana portta olmadığı surece bugun cozulse bile yarın veya başka bir zaman bu kesintiyi tekrar yaşarsınız. Ana porttan olmadığı surece duzgun internet kullanamazsınız.

Soru 1: Bu kesinti ne kadar surer? Ona gore başka bir yere gitmeyi duşunuyorum şu an internete ihtiyacım var.
Soru 2: Destekteki bayanın soylediği doğru mu? İnternetim kesilip duracaksa ya da eski stabil hızları/ping'i alamayacaksam 1 saniye dahi durmak istemiyorum. Gunde 12 saatten fazla internet ile işi olan biri olarak buna tahammul edemem.
-
Guncelleme: Turk Telekom saha ekiplerine iletmişler. En kısa surede cozeceğiz diye aradılar. Mesajda da ortalama 36 saat suruyor yazıyor. Ve internete ihtiyacım var.

Parasını verdiğim kesintisiz hizmeti kesintisiz kullanamıyorum sacmalığa bak.
-
Guncelleme2: Gun2 ve hala hicbir gelişme yok.