Merhaba herkese
Gecen ay başka bir başlığa yazmıştım, adetim 4 gun kadar gecikince dr a gittik ve beta hcg 10.89 cıkmıştı hamileyim sanmıştım ancak dr adet beklentim daha yuksek kimyasal olabilir gibi demişti dedği gibi de akşamına adet oldum cok uzuldum tabiki.
Ancak kimyasal gebelik sonrası da hamile kalma şansının arttığını okudum bazı yerlerde

Benim kan değerlerim aşırı duşuk cıktı belki de bundan tutunamadı 2 kutu demir ilac kullandım bir ayda tabiki dr yazdı folik asit surekli alıyordum başka bir dr a gittim rahim filmi cekelim dedi once kabul ettim ertesi gun gitmekten vazgectim cunku anestezi yapılmayacağını soyledi gecesinde malesef 1 antibiyotık almış bulundum (tedradox) eğer cektirseydim antibiyotiğe devam edecektim ama cekmediğim icin bidaha kullanmadım. Antibiyotiği aldğım gunden yaklaşık 36 saat sonra beraber olduk, Adete 5 gun kala erken gebelik yaptım negatif cıktı adete 1 gun gecti silik cıktı , yine kimyasal sandım
4 gun gecti ve aile hekimine kan verdim ve hamile olduğumu soyledi inşallah bu sefer devam eder.

Ama aklımda hep o bir defa aldığımı tedradox antibiyotik var. Ozellikle kimyasal yaşayan varsa hic umutsuz olmasın