Slm arkadaşlar bu bolumu sevdim bende bildiqlerimi sizinle paylaşmak istedim .

1. Fıkra

bi Kasaba varmış
kasabada bir tane sapık varmış
bu sapık evli olmuyan butun kadınlarla yatmış
Sonra birgun tovbe etmiş ben birdaha kimseyle yatmıyacagım ve daga cıkmış orda ev falan kurmuş ormanda odun falan kesip yaşıomuş yeminini bozmamak icin
Soguk bir akşamda kapıyı biri calmış
bir acmış o kadarki guzel bir kadınki ben bu gece bu evde kalabilirmiyim diormuş ve orasını burasını sallıormuş
adamıın gozleri donmuş
gel gel gel
direk yataga ^^
kadınla yattıkdan sonra
kadın hahahhaha gulmeye başlamış ve adama
ben şeytanım seni kandırdım yeminini bozdurdum demiş
birden adam kahkahalarla gulmuş hhahahehuhahhaa
demişki neden guluyorsun
adam demişki bi şeytan Si...diqim kalmışdı onuda yaptım D

2. Fıkra

Birgun 1 ucak istanbuldan trabzona gidiyormuş ve birden emir buyuk yerden gelmiş onemli kişiler o ucakda seyehat edicekmiş ve 1. sınıf koltuklarda oturcaklarmış 1. sınıf koltuklarda dolu olduqu icin boşaltmaları lazımmış.
duyuru yapılmış 1. sınıf koltuklarının boşaltılmasını ve 2. sınıflara gecilmesini ve paralarını iyade edicekleri herkez gecmiş sadece temel gecmemiş
ben kalkmam die tutturmuş ve mudur falan gelmiş nolmuş kaldırmamamışlar temeli koltugundan en Son bi kurnaz muşteri durun ben onu kandırırım demiş temelin kulagına bişiler fısıldamış ve temel birden para almadan gecmiş 2. sınıflara herkez şaşırıp adama sormuşlar sen o adama ne dedin adam demişki dedimki Uşagım Bu koltuk trabzona gidmeyu

3. Fıkra

Temel otobuse binmiş. Sormuşlar,
- Ne yaptın, pilet aldın mi?
- Piletci sankim pilet almamuşum gibi paga manali manali paktu.
- Peki sen ne yaptın?
- Pen de sankim pilet almişum gibi ona manali manali paktum

4. fıkra

Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl sure ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten

5. fıkra

Temel bir gun avrupaya gider.Temel'in kotu bir aliskanligida vardir, surekli icki icer.

Birgun bir bara girip barmenden uc bira ister ve hepsini icer.Uc-bes defa boyle yapinca barmen merak eder ve sorar;

-"Niye hep uc tane bira iciyorsunuz?

Temel cevap verir;

-"Ben, Dursun ve Hamdi bizler ucuzuz. Hepimiz dunyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira iceriz, oteki iki birayi o yuzden iciyorum" der.

Yine gunlerden bir gun Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari ictikten sonra tam kalkarken barmen sorar;

-"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri oldu heralde?" deyince Temel cevap verir;

-"Hayir ben ickiyi biraktim da.."

Sayqılar
HakkettiySem + r3p Pls
iyi kotu butun yorumlara + r3p vericem