- Buyuk bir teknolojik başarı ! (Acıklaması : Yine cuvalladık..)
- Yıllarca suren kapsamlı calışmalar sonucunda geliştirildi.. (Acıklaması : Kazara keşfettik..)
- Tasarımlar toleranslar dahilinde oldu..(Acıklaması : Kuralları esnettikten sonra guc bela becerdik..)
- Test sonucları son derece memnuniyet vericiydi..(Acıklaması : İşe yarıyor ama nasıl oldu anlamadık..)
- Muşteri memnuniyeti sağlanmıştır..(Acıklaması : Programın oyle gerisindeyiz ki muşteri eline ne gecerse şukrediyor.)
- Yakın proje koordinatoru..(Acıklaması : Başkasına yaptıramadık bari işi paylaşalım..)
- Ongorulemeyen sorunlar nedeniyle proje programın biraz gerisinde kaldı..(Acıklaması : Şu sıralar başka projeyle ilgileniyoruz.)
- Proje bir sonraki rapor doneminde sonuclandırılacak..(Acıklaması : Daha başlamadık bile ama bir şeyler soylememiz gerekiyordu.)
- Farklı yaklaşımlar denenmektedir..(Acıklaması : Ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz ama idare ediyoruz işte!)
- Soruna yeni bir yaklaşım denenmektedir..(Acıklaması : Yeni eleman aldık.Onun ustune yıkacağız.)
- Tasarımı baştan yapmamız gerekecek..(Acıklaması : Bu şeyi anlayan tek adam vardı.O da istifa etti.)
- Bazı kucuk sorunları duzeltmek icin uzerinde duruyoruz..(Acıklaması : Baştan başlıyoruz.)
- Esas olarak tamamlandı..(Acıklaması : Yarısı bitti sayılır.)
- Tahmin ediyoruz..(Acıklaması : İnşallah)
- Cizimin hazırlanması uzun surdu..(Acıklaması : Daha hicbir şey cizmedik ki!)
- İyi tanımlanmış değil..(Acıklaması : kimse uzerinde duşunmedi.)
- Daha fazla analiz gerekiyor..(Acıklaması : İş cığırından cıktı.)
- Proje onumuzdeki yılın son ceyreğinde hazır olcak..(Acıklaması : O zamana kadar gecikmeden sorumlu birini buluruz elbet.)
- Senin teorini biz cok denedik..Uygulanabirliği yok..(Acıklaması : Aslında iyi fikir, kendi fikrimmiş gibi raporumda belirteyim.)
__________________________________________________ _
Cok zengin bir iş adamı Vatikan’a gelir papayla goruşmek istediğini soyler..Kendisini bir Kardinal’e gotururler..Adam sizlerle değil sadece Papa ile goruşeceğim diye ısrar eder..Sonunda adamı Papa’nın huzuruna cıkarırlar..Adamın ne istediğini merak eden Kardinaller kapının dışında kulak kesilmiş iceriyi dinlemektedirler.. İceriden şu sesler geliyormuş..
Adam :
- 1 milyar dolar..demiş..
Papa :
- Olmaz..
- 2 milyardolar..
- Hayır..
- 5 milyar dolar..
- Hayır..der Papa..
Adam kapıyı carpar, hışımla uzaklaşırken Kardinaller iceri koşuşur..
- Sayın Papa hazretleri, 5 milyar dolar cok buyuk bir para..Duşunun bu para ile kac katedral, kac kilise yapılır, dunya uzerine kac misyoner gonderilirdi..Parayı nicin kabul etmediniz ? diye sorarlar..
Papa :
- Ne yani ? Her duadan sonra Amin yerine Coca Cola mı deseydik ?
İkisi beraber dışarıya cıkarlar..aradan 5 dakka gecer ve Temel gozu morarmış bir halde kahveden iceri girer hemen ardından Manyak Cinli girer..Kasıla kasıla Temel’i gostererek :
- Ona yokohamanın tekmesi tekniğiyle vurdum der..
Ertesi gun manyak cinli yine kahveye gelir..herkese meydan okur..Temel tekrar kaşınır dışarıya cıktıktan beş dakika sonra Temel burnu kırılmış bir gozu morarmış bir şekilde iceri girer..arkasından iceri giren Cinli yine Temel’i gostererek :
- Bu kez ona ejderin yumruğu tekniğiyle vurdum..der..
Ucuncu gun Cinli’nin restini yine Temel gorur..İkisi beraber dışarı cıkarlar..Herkes Temel’i beklerken, Cinli ağzı burnu kırılmış, ustu başı kan revan icinde iceri girer, hemen arkasından kasıla kasıla kahveye giren Temel, eliyle Cinliyi işaret ederek
- Ona Toyota’nın kirikosuyla vurdum..der..
__________________________________________________ __
Gumruk kapısından girmek icin bir İngiliz, bir Fransız, bir de Turk bekliyorlarmış..Gumruk personelleri bu ucunun valizlerini kontrol etmeye başlamış..İlk Once İngiliz’in valizini kontrol etmişler..İcerisinden 7 tane kulot cıkmış..- Niye 7 tane kulot ? diye İngiliz’e sormuş gorevli..O da “Haftanın yedi gun var.. Hepsi icin bir tane.. Pazartesi, Salı, Carşamba.. demiş..Gorevli - Vay be ! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki..demiş..Sıra Fransız’ın valizine gelmiş..Acmışlar bakmışlar 8 tane kulot..Gorevli - 7′yi anladık da niye 8 tane kulot var burda acaba ? diye merakından sormuş..Fransız -Pazartesi, Salı, Carşamba..Her gun icin bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım..demiş..Gorevli -Vay anasını be !Adamlardaki temizliğe medeniyete bak! demiş..Sıra Temele gelince acmışlar bakmışlar tam 12 adet kulot..Gorevli -Vay be ! Ne varsa bizim insanımızda var..Şu medeniyete, şu temizliğe bak!demiş..Ve ardından Temele sormuş : - Neden 12 tane kulot ? Temel Cevap Vermiş :- Ocak, Şubat, Mart,……
- Tamam olur demiş ve ilk once dursun girmiş..Bir kac saat sonra cıkmış..
Temel hemen atılıp Dursuna sormuş :
- Nasıldı ?
Dursun :
- Valla ne yalan soyliyim benim karıdan cok cok iyiydi demiş..Sıra Temele gelmiş Temel de iceri girip birkac saat sonra cıkmış..
Dursun Temele Sormuş :
- Nasıldı ?
Temel :
- Valla ne yalan soyliyim senin karıdan cok cok iyiydi..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Komik Fıkralar [Part. 2]