Maalesef...
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
28-09-2022, 14:49:31Merhaba daha once yazmıştım spirelle gebe kaldım diye,6+6 haftalık hamileydim ama sağlık sorunlarım,kullandığım ilaclar, spirel herşeyi kafama taktım,ya bebek sağlıklı değilse bu kadar ilac kullandım birşey olmusmudur falan aşırı kafaya taktım ve istemiyor dum.Gece namaz kıldım dua ettim, Allah'ım eğer bu cocuk dunyaya gelecekse bana sevgisini ver ve vesveseden kurtar,ya da beni bu sıkıntıdan feraha cıkar dedim,yatağa gider gitmez kanama başladı.hastaneye koştuk,duşuk başlamış,iğne serum bizi il.merkeze sevkettiler.Orda doktor bebek tehlikeli bir yerde spireli alsak bile duşebilir dedi,kesenin etrafında kanamn var dedi.Mantikli olan kurtaj,bizim icin anne sağlığı onemli dedi,kurtaj oldum.Ama o gunden beri cok kotuyum cok vicdan azabı cekiyorum,spirel alınsaydı belki de duşmezdi, istemiyorum diye cok stres yaptım belkide o yuzden kanama başladı hep kendimi sucluyorum.Birde o gece dua ettim Allah bana ne demek istedi kanama başladı, parcalar duştu ama bebek duşmemişti cok riskliydi ama duşmemişti.Psikolojim cok bozuldu,o kanamadan ve lavaboda duşen parcalardan cok korktum bebek duştu sandım bilmiyorum sağlıklı duşunemedim,gunaha girdim belki.doktorda oyle konuşunca kurtaj oldum.Allah kimselere yaşatmasın,Benim gunahım affolur mu