Kızlar selamlar umarım bana fikir verebilirsiniz cunku hic bir fikrim yok aklım cok karıştı 27 eylul de polonezkoyde duğun var kır duğunu konseptiymiş eltimin erkek kardeşi evleniyorlar eşimin ailesi cok yakınlar birbirlerine duğun akşam fakat ben ne giyeceğimi bilemiyorum işin icinden cıkamadım bu kadar duşunmemin sebebi kayınvalidem de gelecek (kendisi istanbul dışında yaşıyor her zaman gelmez buralara) giyime kuşama cok dikkat ediyor benim aklıma gelen bir kombin var şoyle; siyah bilekte biten dar kesim bir pantolon ustune siyah deri sadece boynu taşlı arksı siyah şifon uzun bluz ayakkabı olarak siyah stelettolarım var onları giyeyim diyorum canta olarak siyah chanel zincirli canta takayım dedim sonra cok mu sade kacar diye duşunuyorum elbise giysem havalar serinledi bir de cok yakınım değiller eltimin erkek kardeşi sonucta bilemedim bir el atın fikirlerinize ihtiyacım var bu arada not:konuyu buraya acmamın sebebi burada cok daha iyi fikir alışverişi yapabiliyoruz diğer topikler cok sakin yorumda bulunan yok maalesef şimdiden teşekkur ederim sevgiler