2019 Temmuz Anneleri Doktor ve Hastane Tavsiyelerimizi Paylaşalım Ne Dersiniz?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 2019 Temmuz Anneleri Doktor ve Hastane Tavsiyelerimizi Paylaşalım Ne Dersiniz?
-
28-09-2022, 14:44:18Herkese merhaba sevgili anne adayları .. Şimdiden doğum telaşına mı girdin diyenlerinizi duyar gibiyim Kolay kolay doktorlara ısınamayan, benim gibi alıngan ve cok kaygılı annelere tavsiyelerinizi yazmanızı rica ediyorum sizden. Ben henuz kalp atışını duymadım. 10 gun sonra gel dedi doktorum Esenler Kadın Doğum Hastanesinde takibim yapılıyor ve ultrason cihazları cok eski... Doğuma acilden gittiğinizde 1 tane doktor felan oluyor, bekletiliyorsunuz yani birde doktorlar cok asabi ırkcılık yaptığım icin değil gercekten şoyle bir durum var cok Suriye li var hastanede sonucta bizim dilimizi bilmiyorlar doktorlara dertlerini anlatmaya calışırken doktorlar bir anda tersleyip gerginliği artıyorlar onlarda bu sefer korktukları icin muayene odasına 3 kişi felan girmeye calışıyorlar. Ben kalp atışını duymaya gittikten sonra değiştirme niyetim var hastaneyi ne zaman gitsem kalabalık ve gergin herkes yani