Onceki Konu :http://www.frmtr.com/komik-seyler/4162087-fikralar-1-skyking.html
Şimdi Fıkralar

Bu 1.)
Genc ve guzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar:
- "Su kucuk televizyonu almayi dusunuyorum, fiyati nedir ?"
- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz.!"
Genc kadin sinirlenir, evine gider, sacinin rengini degistirir ve ertesi gun magazaya geri gelir, ayni saticiya yaklasir ve:
- "Su kucuk televizyonu satin almak istiyorum." der
- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!"
Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaforde alir, bu defa koklu bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,goz rengine o tam bir esmer bombadir artik.. Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanidadir ertesi gun:
- "Su kucuk sevimli beyaz renlki televizyon ne kadar ???"
- "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz"
- "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, uc gundur kendimi esmere cevirmek icin yapmadigim kalmadi!"
- "Hanimefendi 3 gundur satinalmaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!"
Bu 2.)
Kız: Bugun kalp ameliyatı olacağım.
Erkek: Biliyorum.
Kız: Seni seviyorum!
Erkek: Ben de.
Ameliyattan sonra kız uyanır,babasına
...
Kız: O nerede?
Babası: Sana kalbini kimin verdiğini bilmiyor musun?
Kız: Ne? (Ağlamaya başlar.)
Babası: Şaka lan, tuvalete gitti şimdi gelir.

Bu 3.)
Genc bir cocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini soyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
...
Ertesi gun 3 guzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir sure sohbet ederler. Bir sure sonra cocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaclı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...' )
Bu 4.)
Delinin biri hastanenin bahcesinde el arabasını ters cevirmiş ve surmeye uğraşıyormuş. Bunu goren doktor; "oyle surulmez, duzeltsene arabayı.." Deli hemen cevap verir: - "Gecen gun senin dediğin gibi surdum akşama kadar kum taşıttırdılar, enayi miyim ben?"
)Bu 5.)
Adamin biri olur ve obur dunyaya gider, birtercih yapmasi gerekir. Adam ilk once cennete girer herkesin namaz kıldiğını gorur sonra cehenneme gider, bihter, mujde ar, banu alkan, asenayi gorur ve adam cehenneme gitmeye karar verir, kapıyı acar adım atar ve ateşe duşer, adam zebaniye sorar, nerde o unluler?
Zebani cevap verir;
"onlari reklam icin koyduk musteri ceksin diye..:-)
İnşallah Sizleri Guldurebilmişimdir..

"Facebook'Tan Bizi Takip Etmek İcin Tıkla"