Bir Gun Land Rover ile Hacı Murat kaza yapar.
Land Rover ın sahibi Temel,Hacı Murat'ın sahibi İdris'tir.

Temel der ki :"kardeş,kusura bakma acelem vardı.Gel sana cay ısmarlayayım.masrafını karşılayayım.bu işi de tatlıya bağlayalım."der

İdris hemen karşı cıkar:"Gerek yok benden olsun" der.

İdris yuzuğunu ovalar ve karşısında cin belirir.Cin bunlara birer tavşan kanı cay verir.

Bunlar cayı icerler,ama Temelin kafası o yuzuğe takılmıştır.İdris'e der ki:O yuzuğu bana ver bende sana Land Rover ımı ve 1.000.000 dolar vereyim kabul mu?"

İdris kabul etmez Temel ona 1.000.000 daha verir.İdris "tamam" der yuzuğu ona verir.

İdris gider Temel yuzuğu ovalar Ve cin cıkar.

İsteklerini Cin e soylemeye başlar

"Bana bir land rover,bagajında 10 milyar dolar-lira-euro elinden ne gelirse artık,birde şehrin merkezinde luks bir daire istiyorum" der

Cin de derki:Ben bunları yapamam.Ben ancak cay işlerine bakıyorum.Eğer istiyorsan sanada cay yapayım.

Temel kalpten gider

----------------------------------------------------------------

Herifin biri doktora gitmis, doktor demis, benim seyim acayip uzun, 25 inch kadar. Yani naapsam olmuyo, derdime bir care demis.

Doktor: -Valla kardes, ben buna bisey yapamam ama bizim mahallenin bi buyucusu var, istersen seni oraya gonderiim demis.

Herif naapsin,

-Tamam abi, buyuksun, oyle olsun filan demis, buyucuye gitmis. Buyucu herifin durumuna bakmis bakmis, olm demis sen en iyisi git ormanda bi cesmenin basinda oturan sihirli kurbagayi bul, ona evlenme teklif et, kurbaga teklifini her reddedisinde 5 inc kisalirsin.

Herif hemen hoplaya ziplaya girmis ormana, bakmis bi cesme bi de soz konusu kurbaga.. Hemen kurbaganin yanina seyirtmis.

-Ooo kurbaga, cillop gibiymisin yavrum filan demis ama kurbagada tik yok.
Yaw senin baska arkadasin yok mu, getir grup takilalim filan gibi laf atmis,
Kurbagada yine ses yok.

Kurbaga kardes selam demis herif, benimle evlenir misin?

Kurbaga soyle bir suzmus bizimkini bastan asagi, HAYIR demis.Allaaaahhh, herif bi bakmis, seyi 5 inc kisalmis. Abi super olay yaaa!! filan gibi geyik yapmis kendi kendine.

Dur lam demis, sunu bi daha yapiim. Kurbaga kardes demis, benimle evlenir misin?

Kurbaga hic tinmamis,

yine HAYIR demis.

Anam, bi 5 inc daha gitmis. Adam havalara zipliyor. Valla isi bulduk demis adam kendi kendine. Yaw iyi hos da 15 inc yine de fazla,

halbuki 10 inc olsa hem ben hosnut kalirim hem de tum hanimlara uyar demis. Kurbagaya tekrar sormus:

Kurbaga kardes, benimle evlenir misin??

Kurbaga gozlerini soyle bir belertip adama bakmis.

-"Yaw kardesim demis, sen laftan anlamaz misin? HAYIR HAYIR HAYIR!!!"

-------------------------------------------------------------------

Kadının biri doktora gitmiş.

-"Doktor bey, bacağımda leke cıktı" demiş.

Doktor kadının bacağında, vajinasına yakın bir yerdeki lekeyi incelemiş daha sonra bir parca pamuğa bir ilac dokup bu ilacla lekeyi yok ettikten sonra

-"Tamamdır bayan" deyip parasını almış.

Kadın teşekkur ederek ayrılmış. 2 gun sonra aynı kadın yine gelmiş.

-"Doktor bey yine cıktı aynı leke" demiş.

Doktor yine aynı yontemi kullanarak lekeyi yok etmiş ve kadın teşekkur ederek ayrılmış.

Bu belli sure hep boyle devam etmiş kadın 2-3 gunde bir doktora geliyormuş. En son geldiğinde doktor cok sinirliymiş. Kadını koltuğa oturtmuş dizlerinin uzerine cokmuş lekeyi temizlemeye koyulmuşken bir yandan da kadına sormuş :

-"Hanım hanım senin kocan marangoz mu ?"

-"Evet nerden bildiniz ?"

-"Soyle o salağa bir daha ki sefere vajinanı yalarken kulağının arkasındaki kalemi cıkartsın.."

------------------------------------------------------

Bir kadın ve bir erkek doktorun ozel muayenehanesine giderek vizite ucretin oderler ve muayene olmak istediklerini soylerler.

Doktor; anlatın bakalım neyiniz var?

Adam; doktor bey, ben 15 yıllık evliyim fakat bugune kadar karımı hic mutlu edemedim. Sağlıklı bir cinsel ilişkimiz olmuyor.

Doktor cifte şoyle bir bakar ve masanın cekcecesinden cıkardığı bir tane hapı erkeğe uzatarak; "bunu yut ve arka odaya gidip deneyin"

Adam hapı alır ve yanındaki kadınla birlikte doktor muayenehanesinin arkasındaki odaya gecerek sağlıklı bir şekilde işini gorur ve mutlu bir ifadeyle cıkarlar, doktora da teşekkur ederler.

Doktor ciftin mutluluğunu gorunce dayanamaz ve; "Aslında bu bir doktor sırrı, soylenmez ama yine de ben size bir sır vereyim. Sizin hic bir şeyiniz yok. Sadece psikolojik. Cunku size verdiğim ilac Aspirin'di."

Adam sırıtarak; "Doktor bey, bende size bir sır vereyim mi? Bu kadın benim karım değil, yatacak yer bulamadık da.

------------------------------------------------------------------
Adamın biri eczaneye girmiş ve kendine sıra geldiğinde:
-Bir paket prezervatif lutfen! demiş.
Adamın, diğer muşterilerin arasında hic cekinmeden boyle bir istekte bulunduğuna sinirlenen eczaneci:
-Sen hic mi utanmazsın, diye muşteriye kukremiş. Cık dışarı ve bunu daha kibarca isteme yolunu bulduğunda gel buraya, demiş.
Adam cıkmış ve kapı onunde kısaca bir duşundukten sonra tekrar iceri girmiş. Eczaneciyle şoyle bir bakıştıktan sonra da malı cıkarıp tezgahın uzerine uzatıvermiş:
-Abi, şuna gore bir elbise versene...

---------------------------------------------------
Afacan annesi ile babasının sevisirken seslerini duymus ve sevistiklerini anlamis babasini denemek icin sabah olunca babasina sormus.

-"Baba dun gece annem neden ciglik atip inniyordu?"

-"Sorma oglum annen dun gece cok hastaydi..."

Afacan bunun uzerine cevap verir.

-Hasta kadini s****ye utanmiyor musun??"

--------------------------------------------------------

Cekici bir genc kadın, cok zayıf bir bebeği doktora kontrole

goturur.Bebeğe bakan doktor :

-Bu cocuk iyi gıda almıyor, der ve kadına donerek:

-Lutfen soyununuz, diye rica eder.

Soyunan kadının, goğuslerini iyice kontrol ettikten sonra doktor :

-Duşunduğum gibiymi? hanımefendi der, sizin hic sutunuz yok.

Kadın :

-Tabi olmaz doktor bey, der.Ben cocuğun teyzesiyim...

---------------------------------------------------

Doktor uzun sure calıştığı koyden tayin istemiş ve cıkmış.bnu duyan koylluden birisi harekete gecmiş. cunku doktor cok cakın ve istediği herkesle beraber oluyor.koylu bunu fırsat bilerek doktora gider ve doktorum bunun sırrını bana versene der.

doktorda eğer eğilen bi kadın gorursen git ona arkadan sarıl .hic bi kadın buna hayır diyemez.sonrada işini gorursun. taktiği alan koylu koyde dolaşmaya başlar ama eğilmiş kadın bulamaz. Evinin yolunu tutar.

Evin bahcesine geldiğinde karısının bahcede eğilip calıştığını gorur vede aklına taktik gelir. usulca eşinin kalcalarına yapışır. Eşi arkasına bakmadan : doktor beyy sen daha gitmedin mi!
-------------------------------------------------------------

Adamın biri doktora gitmiş.Doktor tahlil sonuclarını ve rontgen filmlerini uzun uzun incelemiş ve adama ‘’malesef beyefendi’’ demiş .’’Fazla omrunuz kalmamış’’.

Adam uzundutden duşecek gibi olmuş,
‘Peki ne kadar yaşayacağım doktor’
‘On’
‘Doktor cıldırtma adamı On ne? On ay mı , On hafta mı, On gun mu?
‘Dokuz, sekiz, yedi , altı...’

-------------------------------------------------
Diş hekiminin odasına giren genc ve guzel kadın;

-ah doktorcuğum, bu dişi cektirmektense cocuk doğurmayı tercih ederim.

Doktor gayet sakin bir ifadeyle ;

- kararınızı cabuk verin koltuğun ayarını ona gore yapacağım.
-------------------------------------------------------