1. Seri-Mahmut'un ilkokul maceraları'nı okumak icin tıklayın
2. Seri-Mahmut'un ortaokul maceraları'nı okumak icin tıklayın
3. Seri-Mahmut maceralar diyarında'yı okumak icin tıklayın
4. Seri-Mahmut ve macera dolu amerika'yı okumak icin tıklayın
5. Seri-Mahmut'la macera'ya devam'ı okumak icin tıklayın
6. Seri-Mahmut askerde'yi okumak icin tıklayın
7. Seri-Mahmut mapus yolunda'yı okumak icin tıklayın
8. Seri-Mahmut Bayrampaşa'da yı okumak icin tıklayın
----------------------------------------------------------------
9. Seri
Mahmut Ve Nilufer'le Macera Bitmez
Mahmut mapushane hayatına ağa olarak devam etmekte ve cocukluk alışkanlığı olan kumar aktivitelerini buradada surdurmektedir. Bir gun kekeme Nilufer Mahmutu ziyarete gelir. Mahmut Niluferi gorunce birden kuşu havalanır ve cok mutlu olur. Nilufer Mahmuta seni buradan kacıracağım kuşum der kekeme bir lehceyle. Nasıl kacıracaksın der Mahmut. Sen orasını bana bırak 1 saate kadar kuşlar kadar ozgursun, bekle beni diye cevap verir Nilufer. Nilufer gider ve tam 1 saat sonra elinde mapushanenin anahtarıyla bacakları ayrık ayrık yuruyerek gelir Mahmutun yanına. Nasıl aldın lan o anahtarı helal osun sana niye g*tten yemiş gibi yuruyon der Mahmut. Yok ne alakası var bi yerden yemedim pişik olmuşumda o yuzden olabilir diye cevap verir Nilufer. İkili mapusaneden cıkarken Nilufer butun gardiyanlara el sallayıp goz kırpar ve mapushaneden cıkarlar. Mapushaneden cıkalı 15 dakika olmuşturki Mahmutun beyninde şimşekler cakmaya başlar ve icindeki durdurulamaz psikopat harekete gecer. Nilufere donup ‘’lan sen mapushanede verdinmi lan herkese, bu g*tten yemiş yuruyuşun sebebi bumu lan, beni cıkarmak icin gardiyan kuşumu yedin lan o*uspu’’ der ve kafayı gomer. Nilufer kekeme bir Turkceyle ‘’yok Mahmut valla fazla yemedim sadece 1 posta’’ diye cevap verir. Mahmut ‘’lan mapushanede 13 gardiyan var (parmak hesabı yaparak) 1er postadan 13 posta yapar(Mahmut bunu soylerken carpım tablosunun ne kadar yararlı bir şey olduğunu anlar ve iyiki ezberlemişim diye duşunur) 13 posta kuş ne demek lan, bide utanmadan arkalı onlu vermişin k*hpe soyu’’ der. Nilufer Mahmuta sarılarak senin icin yedim Mahmudum senin gibi bir kuşun kafeste kalmasına dayanamadım, ne yediysem senin icin diyerek ağlamaya başlar. Biraz olsun sakinleşen Mahmut ‘’neyse en azından gardiyanlar zenci değildi, bide zenci olsaydı valla ağ*ına s*cardım’’ der. Daha sonra Mahmutun askerde olduğu donemde Niluferin kaldığı gecekonduya giden ikili sabahlara kadar kuş cıvıltıları icinde hasret giderirler. Sabah olduğunda Mahmut ilk iş olarak tekrardan zengin olma planları kurmaya başlar. Mapushaneden Niluferin yuvası sayesinde kacan Mahmut, her an yakalanma ihtimali olduğunun farkındadır ve Fransaya kacma kararı alır. Ardından gecekonduyu satıp, Niluferle kendine kacak Fransa yolculuğu icin bir tırın icinde yer bulur ve Fransa yolculuğu başlar. Mahmut ve Niluferin Fransaya kactığı tır muz yukludur ve ikili muzların arasında uzun bir yolculuktan sonra Fransa sınırları icerisine giriş yaparlar. Mahmut ve Nilufer tırdan inip Fransaya ayak bastıklarında ilk iş olarak birbirlerinin kıcına kacan muzları cıkarırlar ve ayrık ayrık yuruyerek yeni bir maceraya doğru ilerlerler...
-------------------------------------------------------------------------------------
10. Seri--Mahmut'la Son Tango-Bir kuşun duşuşu'nu okumak icin tıklayın
-------------------------------------------------------------------------------------
Umarım Beğenirsiniz...