Yardım edermisiniz
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Yardım edermisiniz
-
28-09-2022, 14:26:05Meraba kızlar aranızda yeniyim bayadır yazayım diyorum bugune kısmetmiş duşunceler insanı yoruyor sizden fikir alıyım dedim 1 yıllık evliyim şubat ayına kadar bi sıkıntım yoktu benim her ay olurdum 5 gun surer biterdi hastalığım şubat ayından sonra 2 ay olmadım doktorlardan bu yana yuzum hic gulmedi şimdiye kadar dahada karısık hale getirdiler mart ayında hasta oldum bana aile hekimim folbiol hapı verdi bi kutu kullandım nisan ayındada hasta oldum ikinci kutuya başladım hastalığım gecikti normalde oyle bişey yapmaz folbiol dediği icin hastaneye gittim net bi cvp alamadım bekledim hep daha sonra pandemi donemi falan derken yine 2 ay hasta olmadım kadın doğuma gittim bana genel olarak yumurta tembelliğin var kucuk kucuk kist var hep yumurtalıklarında dedi prolaktin değerin yuksek dedi tarlusal diye bi hap sanırsam onla hasta oldum ve başka hic bişi demedi kadın doğum hapı yazdı vitamin yazdı ben bebek istediğim icin k.doğum kontrol hapını kullanmadım vitaminde zaten vardı ama folbioldan olabilir diye ara vermiştim başka bir doktor dahasınıda sacmaladı emar kanser vs . Son adet tarihi 21 temmuz da başladı 27 temmuzda bitti Daha sonra ben bunu hasta olmadan 4 5 gun once oğrendim oğrendikten sonra doğal yollara başvurdum soğan kuru uygulamak istedim 4 5 gun yapabildim soğan kurunu sonra bıraktım hastaydım o donem hastalığım bitti ama bu esnada aslan pencesi cayı ictim bi hafta sonra prolaktin 49 dan 34 e duşmuştu goğuslerimde ağrı vardı ama gitti bida test yapılmdı ustune devam ettim hayıt tahumuda ictim araştırdım benim gibi olanlar genelde klomen dostinex felan kullanıyormuş doktor bişey demediği icin dedikleri bana sacma geldiğinden kendim uygulayım bi ay dedim cunku tedavi sonuclu net birşey demediler 7 gun ara k. Doğum hapını 2 ay kullan gel dedi yan etkileri taşımak istemedim bi kutu dostinex 5 adet klomen hapı ictim vitaminde aldım yumurtlama takip ediyim dedim ovulasyon testini hemen yapamadım ama takvimde yumurtlama gunu 6 ağustos yazıyodu hastalığım bittiğinden beri bi kac gunu değerlendiremedik geriye kalan gunler nerdeyse hepsini değerlendirdik kasık ağrılarım sırt bel ağrılarım vardı 6 sında beyaz akıntıyı gorduğum gun yakı da yapıştırdım belime duayla başladım hep yumurtlama tarihine 6 7 gun gecti hala kasık ağrım var adetimden 1 hafta sonra kahverengi leke oldu az bişi haptan dolayıdır dedim kendimce 2 gun once falan ovulasyon test yaptım ikinci cizgi silik cıktı şuan sol tarafımda batma var bazen iki taraflı kasık ağrısı iştahım acık normale bakarak sigarayıda cok icemiyorum ayaklarımda uşume var bacaklarım bazen sızlıyor gaz var karnım seğiriyor ama piskolojiktir diye duşunuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yumurtlama gununden sonra hapları kestim vitamin alıyorum bazen baş donmesi bulantı oluyor goğuslerimde bazen batma hissediyorum dun itibari ile bitkisel caylarıda bıraktım beklenen adet tarihim 20 ağustos diyor takvimde akıntım var bu ara eskiye bakarak biraz azaldı gibi ama geliyor yinede beyaz gibi cok afedersiniz vajina dar gibi hissediyorum ağrı giriyor bazen.. eşimede yansıtmak istemiyorum umutlanıp uzulmesin diye benim hikaye boyle şimdi sorum şu ki benim gibi yaşayan varmı ne oldu bilgileriniz neler nasıl yol izleyim acıkcası napcağımı bilmiyorum tedirginim takmayım diyorum ama olmuyor..