-------------------------------------------------------------------------
1. Seri-Mahmut'un ilkokul maceraları'nı okumak icin tıklayın
2. Seri - Mahmut'un ortaokul maceraları'nı okumak icin tıklayın
3. Seri - Mahmut maceralar diyarında'yı okumak icin tıklayın
4. Seri - Mahmut ve macera dolu amerika'yı okumak icin tıklayın
5. Seri - Mahmut'la macera'ya devam'ı okumak icin tıklayın
6. Seri - Mahmut askerde'yi okumak icin tıklayın
7. Seri - Mahmut mapus yolunda'yı okumak icin tıklayın
---------------------------------------------------------

8. SERİ

Mahmut Bayrampaşa’da

Selamiyi geberttiği icin mahkemede yargılanacak olan Mahmut mahkeme gununu beklemektedir. Mahkeme gunu gelip catar ve Mahmut hakimin karşısına cıkar. Hakim Mahmuta Selamiyi neden oldurduğunu sorar, Mahmutta ‘’bi kızı s*kmiş bende dayanamadım cunku ben kız s*kmeyi hic seven insan değilim, o nedenle icimde birden onu oldurme isteği oluştu’’ diye cevap verir. Hakim Mahmuta ‘’gerizekalımısın oğlum sen sanane s*ktiyse s*kti senimi s*kti sanki s*ktiyse s*kti sana giren cıkanmı var’’ der. Mahmut hakime ‘’olurmu s*ktiyse s*kti nasıl yani s*ktiyse s*kti tavukmu s*kiyor, sonucta tavuk değil, sonucta genc ve acılmamış bir goncadan bahsediyoruz, acılmamış bir goncayı s*ke s*ke ne hale getirmişti, zorla ırzına gecmişti buna gozyumamazdım’’ der. Hakim ‘’gozunu s*kim senin’’ diye karşılık verir. Mahmut bunu duyunca icindeki psikopat birden harekete gecer ve hakimin uzerine saldırır. Mahkemenin icindeki inzibatlar hemen olaya mudahele etmek ister ama Mahmut hakime kafa kombinasyonlarını sıralamıştır bile. Hakim yediği kafa darbeleri sonucu oracıkta can verir ve inzibatlar Mahmutu yandaki mahkeme salonuna gotururler. Yandaki mahkeme salonunda yargılanacak olan Mahmut sanık kursusune gecer ve duruşma başlar. Hakim Mahmuta Selamiyi ve yandaki hakimi neden oldurduğunu sorar. Mahmut ‘’valla hakim bey Selami acılmamış gonca gulu s*kti bende oldurdum, yandaki hakimde bana terbiyesiz itamlarda bulundu onuda olurdum’’ der. Hakim gonca gul kim diye sorar Mahmuta. Gonca gul kim ya onu nerden cıkardın hıyarmısın der Mahmut. Hakim Mahmuta terbiyeli konuş ecdadğunu skerunn der. Mahmutun icindeki psikopat bir kez daha harekete gecer ve hakimi oldurucu kafa darbeleriyle yere serer. Ardından yandaki mahkeme salonuna goturulen Mahmut ordaki hakimide oldurur ve 9. mahkeme salonunda 77 yıl hapis cezasına carptırılır. Cezasını cekmek uzere Bayrampaşa cezaevine gonderilen Mahmut mapushanedeki ilk gununde kendisinden harac isteyen bir mahkumu şişler ve ardından kafa atar. Bu olaydan sonra Mahmutun kaldığı koğuşun ağası satar ramazan, Mahmutu yanına cağırıp konuşmak ister. Mahmut kabul eder ve satar ramazanın yanına gider. Satar ramazan Mahmuta bu koğuşun ve bu mapushanenin ağasının kendi olduğunu ve buna karşı geleni paramparca edeceğini soyler. Mahmut ‘’tehditmi ediyon lan sen beni dumbuk adın bile faul senin satar ramazanmış, ne satıyon lan sen beyninin kıvrımlarını s*kerim lan senin’’ der. Satar ramazan hemen cebindeki bıcağı cıkarır ve Mahmuta doğru sallar. Mahmut cevik bir hareketle bıcağı alır ve satar ramazanın kıcına sokar. Ramazan kıcına aldığı bıcakla birlikte hastaneye kaldırılır ve doktorların kıcına yaptığı tum mudahalelere rağmen kurtarılamaz. Ardından mapushanenin muduru koğuşa gelip satar ramazanı kimin oldurduğunu sorar. Butun mahkumlar ‘’ben oldurdum, hayır ben, ben oldurdum’’ diye bağrışırlarken, Mahmut ortaya cıkar ve ‘’ben oldurdum lan bi daha olsa bi daha oldururum, alabiliyosanız alın lan’’ der. Mudur Mahmutun alnından oper ve Allah senden razı olsun Mahmut yıllardır olmuyordu bu, sonunda kurtulduk der. Mahmut bu olaydan sonra koğuşun yeni ağası olur ve kumarı serbestleştirir.

------------------------------------------------------------------------------
9. Seri--Mahmut Ve Niluferle Macera Bitmez Okumak icin Tıklayın
10. Seri--Mahmut'la Son Tango-Bir kuşun duşuşu'nu okumak icin Tıklayın
------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar lutfen okuyunca beğensenizde beğenmesenizde yorum yazın. Okuyup cıkıp gitmeyin.