Kızlar merhaba yine oturduğum yerden aklıma duşen bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Hamileliğin ilk haftaları bence cok stresli geciyor yani bende oyle en azından şimdi şoyle soyliyim 2 hafta once filan hamile olduğumu oğrendim ve doktora gidene kadar gecen surede surekli dış gebelik olma ihtimalini duşunup evde kendi kendimi yedim. Surekli dış gebelik belirtileri nedenler falan araştırıp duruyodum. Neyse sonra gecen carşamba doktora gittik ve doktor keseyi gordu. Yani kesin bir dille dış gebelik olmadığını ic gebelik olduğunu soyledi. Ve tabi rahatladım. Bu arada gecen carşamba gittiğimizde yani keseyi gorduğunde 4+2 olduğunu soyledi. Kese de 4.3mm di. Gayet iyi dedi doktor rahatladık eve geldik ve 2 hafta sonra kalp atışları ve bebek icin kontrole cağırdı. Yani haftaya Carşamba gunu gidicem tekrar. Şimdi de dış gebelik şuphem bitti ya sanki kendime dert etmek istermiş gibi boş gebelik şuphem başladı. Kanama lekelenme vs bişey yaşamadım. Cok şukur ağrım sızım falan da yok yani sadece gaz problemi oldu o kadar o da gecti. Hafif kasıklarımda adet ağrısı gibi ince ince ağrı var onun dışında biseyim yok. Beta olcumlerini 2 gunde bir yaptırdım falan hep yukseldi iyiydi artık yaptırmıyorum tabi şimdi haftaya carşambaya kadar bana gunler gecmek bilmez ama boş gebelik mi kalp atışını duyar mıyız falan kendi kendimi yiyorum sadece. Sizce boyle bir ihtimal var mı yada bir belirti gosterir mıydı şimdiye kadar bugun 5+1 iz bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum