Huffington Post, kadınların bayıldığı ama erkeklerin nefret ettiği 'kadın trendlerini' belirledi. İşte erkeklerin ağzından kadın modası yorumları...
Askısız bikini 'Askısız bikini modellerinden nefret ediyorum. Kadınların omuzları Amerikan futbolu oyuncularınınki gibi gozukuyor
'İri bilezikler 'Dunyanın en sinir bozucu şeyi, kadınların bileklerine taktığı yuzlerce aksesuar! Bir de şıngır şıngır ses cıkarmıyorlar mı...'
'Bu tip bereler, kadınlığın doğasına aykırı... Cok depresif!'
Fiyonklu toka 'İlkokul cağında bir kızla berabermişim gibi hissediyorum. Bu senin icin biraz fazla genc işi değil mi hayatım?'
Kalın topuklar 'Ah Lady Gaga ah! Bunlar hep senin işin!'
Takım elbise 'Şofor Nebahat?'
Peplum 'Bunun anlamı ne? Allah aşkına biri bize acıklasın? Belinizi olduğundan kalın gostermek istiyorsanız niye 365 gun diyet yapıyorsunuz?'
Vatka 'Hayatım, sen 80'leri yanlış anlamışsın!'
Yoğun goz makyajı 'Plaja mı geldik; baloya mı? O goz makyajı nedir oyle?'
Renkli-desenli ojeler 'Lunaparkta olsak iyi de... Eşli iş yemeklerinde filan butun arkadaşlarım senin problemlerini cozmeye calışıyor!'
Buyuk şapkalar 'Bohem misin, burjuva mı; bir karar ver yahu! Cadı filan mısın yoksa?'
Artık bunu anlayın n'olur? O yuksek bel kot şort icin başka şeyler lazım. Kimse sizden Rihanna'ya donuşmenizi beklemiyor zaten!'
Yuksek bel pantolonlar 'Anne?
Yuksek bel etekler 'Bir bitmediniz siz de! Hadi normali neyse de; paraşut gibi gezeneniniz var bir de; musamereye cıkacak gibi...'
Yanı acık tişortler 'Bunun seksi olması mı gerekiyor? Amac bu muydu?'
Taytlar 'Sıkıcı, onceden tahmin edilemeyen hicbir şey yok. Surpriz yok. Fantezi yok. 'Acaba?' yok'
Kırmızı ruj 'Kim soyledi kadınlara, 'Kırmızı ruj seksidir' diye; ortaya cıksın! Butun erkekleri kendi elde etmek isteyen bir kadın mı; yoksa şuursuz, muhtemelen sarhoş bir adam mı?'
Kat kat elbise 'Gercekten şu an bir lahanaya benziyorsun!'
Kadınlar dikkat! Erkeklerin nefret ettiği 23 giyinme tarzı..
Giyim, Moda, Trendler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Giyim, Moda, Trendler
- Kadınlar dikkat! Erkeklerin nefret ettiği 23 giyinme tarzı..