Cikolatalı badem
Otobus şoforu yolcuları alır ve yola koyulur yolda giderken arkasındaki teyze sofore badem uzatır ve al oglum bu bademleri sen ye der bir sure boyle bademleri uzatır şofor sorar teyze sende biraz ye der teyze derki yok evladım ben ustundeki. Cikolatayı emiyorum bademleri sen ye der :-D
İki Delinin Sohbeti
Birgun iki deli konuşuyorlarmış 1.deli ben su icmeye gidiyorum demiş 2. delide benim yerime su ic demiş aradan 30 dk. gecmiş 1. deli gulerek gelmiş 2. delide merak edip neden guluyorsun demiş deli demişki;;;;;;; kendim icin temiz su ictim ,,,, senin yerine pis su ictim demiş...
Boz kartal
Milli Park Polisleri, adamın birini, nesli tukenmekte olduğu icin koruma altına alınan bir Boz Kartal'ı kesmiş, pişirip yerken gormuş ve derhal tutuklamışlar... Mahkemede adamın avukatları muthiş bir savunma yapmışlar:
- Bu adam ormanda yolunu kaybetmişti. Gunlerdir ac olduğu icin ya kartalı oldurecekti, ya kendisi olecekti.
Yargic bu savunmayı kabul edebileceğini soylemiş. Kararını acıklamadan once, sanığa donmuş:
- Son bir şey sormak istiyorum. Ben de av meraklısıyım da.. ,eBu Boz Kartalın tadı nasıl bir şey?
- Valla efendim! Tam olarak Kelaynak ile Mavi Gagalı Puhu Kuşu tatlarının arasında bir şey..!
Tilkinin kulağı kaşınmış
İki avcı sohbet ediyormuş, birisi sana bir av hikayemi anlatayım deyip başlamış.
-Ben bir kurşunla tilkinin hem kulağıdan hemde arka bacağından vurdum, der demez diğeri atlamış ve :
-Ne buyuk yalan bir kurşunla bu dediğin olurmu ? deyip gulerken diğeri :
-Niye olmasın ben nişan alıp ateş ederken tilki ayağıyla kulağını kaşıyordu . demiş.
Geri Alınan Saatler
Dursun saatlerin geri alıncağını duyunca,evdeki saatleri toplar Saatci Temele gider.

-Ula Temel,saatler geri alınacakmış.Bizde evdeki saatleri senden aldığımız icin sana getirdik.Bunları geri alacaksun daa!

Temel kendinden emin bir şekilde:

Oğle yağma yok bende duydum ama,sadece 1 saat geri alıncakmış.Sadece 1 tanesini alırım gerisini almam. Dangerzon3