Selam sizlere ey benim acıpayam ovalarında intihar etmeye calışıp muğlak tahıl tarlalarında fare zekisi kızlara tecavuze yeltenen binboğa buklum kardeşlerim...
Sizlere Hari Potır adlı nohutsal bikarbonat kişiliğin aslında bizleri nelere ducar bırakacağını soylerken gozyaşlarımın ishalimsi renk ve sıvıda dokulduğunu anlatıcağım...
Aslında eskiden nitrobenzamin adlı zuhrevi emsalsiz zehr-u felaket yokken dahi ben kliptomani idim..Tam olarak 7 ya da 24 yasındaydım aslında....
Kapalı meyve hali kokan meskenlerde şinanay adlı portatif istihbarad lambalarını yakar ve o tatlı sumbulumsu loş ışıkta yellenirdim...
Ve bunu asla kendim icin değil mum ışığı adına bir efektif olarak yapardım..
Gel gelelim bir gun izmaritim ilem kokostarımı deşelerken meskenime istihsal-i halden sıyrılmış Korg pa19600 ciftısıfr marka org calabilen avakado tipli bir ademoğlu bana el etti,onu gorduğumde aniden 23 Nisan Adlı senfoni bayramını zikrettim,Ardından Tenasul uzvumu Ona karşı hoş ve seksapel bir şekliyatta Sallayadurdum...Ahiren ise Knight Online adlı iskandinav mısır kocanı hukmundeki elzem zumreye dahil olmak Sureti ilen zaman kaybetmeden hamuda kalktım ve enter e 3 kere ard arda bastım,arkamdan gelen Peştemalli hamam firarisi ve muskakafalı bir ademoğlu ndan yasin suresinin son 2 ayetini işitir gibi oldum o sırada knight adlı sicimimsi oyunun icinde namazımı eda ediyor halde iken abdestsiz hukumde buldum kendimi...
İŞte Bunları yaptıktan Sonra Ghit adlı oturgaclı goturgecimi alıp Helezonsuz amortisorlerim ile trakyaya gidip korg marka org calan şemsiye ayaklı kardeşime selam verip orgunu Caldım...O sıra benim caldığımı Gormuş olacak ki ardımdan Şoyle Bağrındı..."!!!nay nay nay...cimbik pipi topotoş, mışmış fiyonk kukumiş, şıkır şıkır halojen, luplup makintoş!!!
" Bu kelamların hangi lisanda olduğunu sokememiştim,ama Bu beni Bandırma Merkez Camiine cağıran tescilli bir kifayet emsali idi.Hemen camiye bi-abdesd halde girip namazlarımı eda etmeye calıştım...
Ve gizemli,onyuzbin baloncuklu,sarımsak kokan,doburcalı şekliyatındaki Arabam ile kactım...
İşte o gun Bu gundur kliptomaniyim ve Ayrı gunlerde aynı saatlerde esner ,her cuma bu yaptığım ameli şerriye icun Yaradandan af dilerim...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Calkantılı Gunlerde Elime Cimdik Kactı (+25.57)