Birgun Nasrettin hoca ucağa binmiş.Ağırlıktan ucağın altı cokmuş bazı insanlar duşmuş bazı insanlar Nasreddin hoca gibi demirlere tutunmuşlar.Herkez ucağın duşmemesi icin sen atla,sen atla demişler ondan sonra herkez demiş aramızda en yaşlı kişi Nasreddin hoca o atlasın demişler.Nasreddin hocada:
-Tamam atlıyacam ama son bişey istiyorum sizden demiş.
İnsanlarda:
-Tamam sole yapıcaz. demişler
Nasreddin hocada:
-Hani bana alkış demiş.Ve herkez alkışlarken aşağı duşmuş sadece Nasreddin hoca kurtulmuş.
Kendi yapımımı soyluyorum:
Şimdi Kedi konuşturma yarışması yapılıyormuş bunları duyan İtalyan Fransız ve Diyarbakır'lı grub katılmış.Yarışma başlamış İtalyan kediyi dovuyor dovuyor kedi konuşmuyor.Fransız kediye yemek veriyor kedi konuşmuyor sonunda sıra Diyarbakır'lıya gelmiş Diyarbakırlı yarışma başlamadan 1 hafta once kediye hic yemek vermemiş yarışmada kediye demiş konuş kedide demişti :Hele mahame ele picicki nan be . Demiş ve yarışmayı Diyarbakır'lı kazanmış.
Banka olayı.
Birgun İtalyan Fransız ve Diyarbakır'lı bir karar vermişler bankayı soymuşlar İtalyan demiş 1 sana 1 ona epsi bana demiş.Fransız demiş 2 sana 2 ona hepsi bana demiş.Diyarbakır'lıda cebinden cakıyı cıkarmış ve demişki 1 sana 1ona hepsi bana demiş parayı alıp kacmış.

Bu kadar ama bir sonraki paylaşıma kadar yeni fıkralar hazırlayacam.