3 aylık hamileyim, kahverengi akıntım var, normal mi?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 3 aylık hamileyim, kahverengi akıntım var, normal mi?
-
28-09-2022, 13:59:04Hanımlar 3 aylık hamileyim, yaklaşık 2 hafta boyunca idrar yolu enfeksiyonu tedavisi gordum. Fakat kullandığım antibiyotikten dolayı kaşıntılı akıntım olduğu icin doktor fitil ve hap verdi fakat antibiyotik bitmeden başlamayayım dedim ve başlamamıştım ama bugun akşam cok yorgun olduğum icin uyuyayım dedim uyandıktan sonra wc gittiğimde peceteyle genital bolgemi kurularken kahverengi akıntım geldiğini farkettim. Boyle cok değil ama ara ara geliyor. Ayrıca duşuk tehlikem vs hic yoktu, her şey serbestti. Dun eşimle cinsel birliktelik yaşadık ama tam ıslanma olmadan birleşme yaşadığımız icin canım yanmış ve perine ve vulvam biraz tahriş olmuştu cok cok hafif kanamıştı vajinam, acaba ondan mı kaynaklandı diye duşunuyorum. Karnımda ve belimde hafif ağrı var. Ne yapacağımı bilmiyorum? Sabah doktora gitmeyi duşunuyorum. Birde o antibiyotik yeni bitti kaşıntım var o yuzden o kahverengi akıntıya rağmen doktorumun verdiği fitil ve ilacı şimdi kullandım. Umarım kotu bir şey yoktur.