Merhaba kızlar. 1-2 hafta oncesine kadar dış gebelik mi boş gebelik mi diye baya bir meşgul etmiştim buraları hamile olduğumu ilk oğrendiğimde dış gebelik mi diye duşunmuştum hemde hic bir belirtim yokken oylesine sonra doktor keseyi gordukten sonra bu seferde acaba boş gebelik mi diye kendimi yiyip durdum. Doktor ic keseyi yani yolk dediğimiz keseyi ve hemen bitişiğinde bebeği de gordu bu seferde kalp atışları icin heyecan yaptım dun doktora gittim ve artık karından ultrasonda bebek gayet net gorunuyordu. 6+4 muş bu arada artık bebeğe gore hesaplama yapacakmış. Kalp atışını doktor gordu bende gordum ekranda bir şey titriyor yanıp sonuyor sanki cok şukur ama dışarıya ses veren o aletten kalp atışları baya gumbur gumbur gelmedi de daha kısık sesli gibi geldi. Doktor ben kalp atışını burda goruyorum sıkıntı yok daha kucuk olduğu icin cihaz sesi tam veremiyor haftaya gumburtedir buraları dedi. Cok şukur sizlerle de paylaşmak istedim ve aranızda boyle kalp atışını ekrandan gorup ama tam olarak duyamayan oldu mu acaba merak ettim?