Bir-cok profesore gittim rahim filmime bakan her doktor aynı şeyi soyledi doğal yoldan mumkun değil direk tup bebek ..
En son gittiğim bi profesor,bazen guduk kalmış bi boynuz daha olabiliyor rahim icin de bunu rahim filminde goremiyoruz laparoskopi ve histereskopi gerek gormemiz icin dedi,kendisine yakın tarihte gun bulamadigim icin başka bi doktor daha buldum goruştum gun aldık ve laparoskopi ve histereskop oldum,şukur ki en azından birşey cıkmadı,sadece birkac kucuk polip varmış rahimde girmişken temizlemişle.Operasyon sonrası doktor rahim icinin cok kucuk olduğunu,yarim rahim olduğu icin zaten tek tupum var onunda tıkalı olduğunu hicbir şekilde acamadıklarını biran once bir merkez bulup tup bebek tedavisine baslamam gerektigini soyledi !
Sonrasında tup bebek merkezi araştırmaları ile 1-2ay gecti,bulduk bi merkez bu kezde tutsa bile duşuk riskimin fazla olduğunu,erken doğum riskimin fazla olduğu soylendi ! Yani uğraşıyorduk falan ama duyduklarımdan sonra ne umudum vardı ne başka birşey..Nitekim başlandı ilk etapta birsuru tahliller yapıldı yine,eşimin yine sperm değeri duşuk cıktı genetiğe falan gonderildi 1-2 ay bekledik o donem daha sonuclar cıkmadan ben hamile olduğumu oğrendim

Doğru duzgun bi ilişkimiz bile yoktu yaşadıklarımız gecirdigimiz surec ilişkiden soğumama kendimi eşime karşı suclu gibi eksik gibi hissetmeme sebep olmuştu,hic beklemediğimiz anda hamile kalmışım.4 gunluk gecikmem vardı ve ben aklımın ucundan bile gecmiyordu gebelik strestendir diye duşunurken oylesine umutsuzca alınmış test cubuğu pozitif cıktı inanamadık tekrar tekrar tekrar yaptim 1 gecede arka arkaya 6 pozitif testten sonra gece acile gittik ve kan verdim 1,5 aylik hamile oldugumu oğrendim. O gece hastaneden ağlayarak eşimle birbirimize sarılarak cıktık,sonra acaba daha keseyi gormedik yok kalp atışını duymadık falan derken hepsine şahit olduk Rabbimin izniyle, ne duşuk tehlikeli atlattım ne ağrım ne sancim ne kusmam ne serklaj ne başka birşey hicbirşey yaşamadan 9 ayımı tamamladim 39.haftamda bebeğimi sezeryanla dunyaya getirdim,bin şukur nasip eden layık goren Rabbime bize yaşattı nasip etti,rahmime duştuğunu oğrendigimden beri butun dualarım hergun her dakika evlat hasreti ceken butun herkes icin.Bu forumda başka forumlarda cok araştırmıstim pozitif hikayeler okudukca umut doluyordu icin en ufak bi olumsuz yorumda icime kapanıyordum,ve kendime soz verdim birgun butun olumsuzluklara rağmen Rabbim ol derse nasip ederse sağlıkla kucağıma alırsam bende yazacağım hikayemi bende umut olacağım aynı kaderi yasayan arkadaşlarıma diye..
Tek tup tek yumurtalık yarim rahim tıkalı hatta kapalı dedikleri tuple doğal yoldan hamile kaldım,Rabbim nasip etti dilerim herkes aynı duyguları yaşar isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim bu duyguyu inşallah,umudunuzu asla kaybetmeyin asla Rabbim ol derse oluyor bin şukur