Slm arkadaşlar oncelikle şunu belirteyim 22 sene olacak evliyim ve cocuğumuz yok bi tane tup bebek dememiz Var tutmayınca bi daha devamını getirmedik ve gecenlerde komşularımdan bi iki tanesi gozlerin parlıyor dedi hamile olabilirsin dedi benimde kafama takıldı ovulasyon testi yapıp durdum hani kimileri adete yakın yapıyormuş veya adetten bi kac gun sonra yapınca hamileyse eğer gebelik oğreniliyormuş ya bende adetten bi kac gun once yaptım durdum ve gun gectikce koyulaşma oldu teste ve bugun adetim 1 gun gecti Yine ovulasyon testi yaptım cok koyu olmasada C cizgisinden bi tık acık t cizgisi acıkcası kafama takıldı acaba gebelik olabilir mi bi mucize olur mu diye duşunmeye başladım ama hic bir gebelik belirtisi yok bende sadece evveli gun adet olacağım gibi birazcık karın ağrısı yaşadım geldi gecti şimdide cok hafif adet belirtisi kaşık ağrım varla yok arası sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi ve tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim bu arada NOT: Yumurtalama gunumu takip etmiyorum bu ay yumurtladım mı yumurtlamadım mı ve yumurtladıysam ne zaman yumurtladım onuda bilmiyorum Ovulasyon testini in resminide atıyorum