2 aydır sacma sapan durumlar yaşıyorum ve gercekten eşimle artık pisikolojimiz bozuldu. Gecen ay 2 tane 5 tllik testlerden yaptım adetimi 2 gun gecmişti bariz okuz gibi belliydi cizgi akşamına adet oldum. Bu ay daha değişiği oldu. Adetim 4 gun gecti tum belirtileri yaşıyordum bel ağırısımı kasıklarda batmamı goğuslerde ağrımı baş ağırısımı hepsini, eşim hatta hamilesin hissediyorum diye tutturuyordu ovulasyon testi vardı yanımda yaptım t cizgisinin silik olması gerekirken koyu cıktı. E dediğim gibi belirtiler vardı. Eşim 50 tllik erken gebelik testi aldı %100 %100 doğru sonuc veren yanılma payı olmayan, testi yaptım gine hayvan gibi cizgi belli oluyordu kaynanam eltim gorumcem kısacası ailem herkes hamilesin dedi hani kesin hamileydim. Hissediyordum da zaten hani kesin var diyordum. Testi yaptığımın akşamına hastanede kan verdim 3 saat sonra sonucu almaya gittim kanda negatif dedi ya doktor... of... tekme tokat dayak yemiş gibi cıktım ordan. Geldikten 1 saat sonra da adet oldum. Allahım sabır... bir daha test alırsam taş olayım saldım gitti be... hem benim buralardan gitmemin zamanı geldi hoşcakalın...