Merhaba kızlar,

Bırsey danışmak istiyorum hamılelıgını yeni oğrenen veya kalp atışını duymadan once hisleriniz nelerdi.
(6+1 kese gorundu sadece henuz kalp atışını duymaya gitmedim carsamba gitmem gerekli)
Ama cevremde ki bazı insanlar annelıgın bırden indiğini soyluyor ve bana suan inen bısey yok belirtiler de olmasa hamıle değilim diyeceğim o derece
Arada kasık agrısı ve herzaman olan goğus hassasiyeti dışında hic bişey yok.
Acaba bende mi tuhaflık yoksa annelık bırden bire mi indi veya kac haftadan sonra yoğun duygu hissettiniz
Benimki planlı gebelık değil yanı hep bıseylerı eksık yaparsam korkusuyla erteledım ve suprız oldu cok sevındım cok heyecanlandım oğrenınce hatta koştur koştur 2 kere kan testine gittim felan 1 hafta once bebek eşyası bakıyordum fakat şimdi karmaşık duygular ıcındeyim ne hissediyorum bilmiyorum
Belki de yarın bu duygudan cıkacağım bilemiyorum ama suankı hislerim ne hissettiğimi bilmiyorum

Yıllardır bebek bekleyen insanlar var okudum cok da uzuldum inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin
Suan yaptığım sımarıklık değil inanın 30 yaşındayım aslında yaşımda geciyor onu da duşunuyorum ama karmaşık duygular icindeyim korkularım var
Ozetle annelik duygusunu nasıl ve ne zaman hissettiniz zamanla mı oldu bilmek istiyorum sadece