Arkadaşlar Size komik gelmiyebilir ama ben krize qirDim Bir maqazin programında PoLaT la yapılan roporTajda şoyle bir soru soruyorlar

-Kırmızı KiTapTa ne Vardı NecaTi Bey..?

PoLaTın verdiqi cvp

-Cozumlu Kpss Soruları

Bush

Amerikada adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin icine duşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir sure sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını gorur ve camını acar.
- Ne var, ne olmuş acaba?
- Teroristler Bushu yakaladılar... eğer 1 milyar dolar verilmezse ustune benzin dokup yakacaklarmış.
- Haa, şimdi anladım bu trafiği...
- Ya işte onun icin herkesten biraz yardım topluyoruz.
- İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak?
- Yaklaşık olarak 5er litre...

Meraklı Deve

Genc deve annesine sormuş
-"Anne niye bizim ayaklarımız bu kadar buyuk?"
Anne cevap vermiş:
-"Colde kuma batmamak icin."
Genc deve tekrar sormuş:
-"Peki kirpiklerimiz niye bu kadar gur.
Anne tekrar cevap vermiş:
-"Colde kum fırtınalarında kum kacmasın diye."
Merakı yatışmamış olan genc deve bir soru daha sormuş:
-"Bizim niye horguclerimiz var."
Anne deve sabırla yanıtlamış :
-"Colde cok uzun sure susuz idare edebilmek icin suyu horguclerimizde depolarız."
Sonunda dayanamayan genc deve sormuş :
-"Peki biz bu hayvanat bahcesinde ne işimiz var?"

kufurbaz cocuk

Aliican cok kufurbazmış. Bi gun annesi Alican belki akıllanır diye gelecek olan misafirlerine eğer Alican kufur ederse kalkıp gidiyolarmış gibi yapmalarını istemiş. Alican misafirler evdeyken sokaktan gelmiş.
Alican "limana bi tane gemi geldi icinde 100 tane abaza denizci karı arıyo" demiş. misafirler kalkıp gidiyomuş gibi yapmışlar alican da "nereye gidionuz or**pular gemi daha 1 hafta burda" demiş.

Veteriner

Bir toplantıda bir genc Mehmet Akif kucuk duşurmek icin :
Affedersiniz,siz veteriner misiniz? demiş. M. Akif hic istifini bozmadan şu cevabı vermiş :
Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu