Merhaba Bayanlar,
Biz bayanlar coğu zaman dekolteyi severiz. Bircoğumuzun dolabında dekolteli elbiseler vardır. Eğer, benim gibi dekoltede tercihiniz sırt bolgesi ise ve dolabınızda sırt dekolteli elbiseniz varsa bu yazımı okumanızı tavsiye ediyorum.
Benim Sırt Dekolteli Elbise Tercihim
Benim kombinlediğim sırt dekolteli elbiseyifotoğrafta goruyorsunuz. Oncelikle, arka gorunuş hakkında konuşmak istiyorum. Sacımızı direk toplamak eminim en doğru goruntuye ulaştırır bizi. Yandan sac modellerini tercih edenlerde var fakat inanın toplanmış sac kadar elegan bir goruntu oluşturmuyor.
Sırt dekolteli bir elbise tercih ettiğimizde cok şık bir goruntuyede ulaşabiliriz rukuş goruntuyede geciş yapabiliriz. Derin dekolteli elbiselerde şık olma konusunda cok ince bir cizgi vardır. Benim sizden dikkat etmenizi istediğim tek bir nokta var. Sadece sırtınız acıkta olsun!
Sırt Dekolteli Elbise Kombinim
Benim sırt dekolteli elbisem mini siyah.. Boyle bir elbisenin altına siz siz olun kesinlikle ten rengi bir corap tercih etmeyin! Elbise ile aynı renk, boydan goruntuyu hic kesmeyecek aynı renk siyah opak corap tercih edin. Ve altına yine aynı renk siyah bir ayakkabı. Ayakkabının dokusuda farklı olmasın parlak bir ayakkabı tercih etmeyin. Ben mat deri bir bootie tercih ettim. Elbisenin boyun kısmına dikkat ederseniz tamamen kapalı. Ve doğru olanda budur. Sırtınız acık oladuğu icin bacaklarınız, boynunuz, kollarınız yani sırt harici tum bolgeniz kapalı olmalıdır. Eğer, bu bolgelerden birini acarsanız inanın bana basit bir goruntu oluşabilir.
Bugun sizler icin sırt dekolteli elbiselere el attım umarım beğenmişsinizdir