merhabalar arkadaşlar,
size bir kac sorum olacak benim cuma gunu adet olmam gerekiyordu ancak olmadım oncesinde 1 hafta 10 gun kadar karnım ağrıdı ara bende normalde her ay kendimi dinlerim bahaneler bulurum hamile miyim diye ama bu ay dedim kesin değilim hicbir şey yaşamıyorum falan adet gunumde karnım cok ağrıdı yine ama olmadım sonrasında hala ağrı devam etti ara ara oldu kesildi, belim ağrıyor bazen ve migren atakları geciriyorum ilac almadım ne olur ne olmaz diye dun dayanamadım ağrıya ilac alabilmek icin test yaptım test bile yapmak istemedim o kadar umutsuzdum cunku artık kabullendim olmuyor diye. aldığım testte idrar damlattığımız yer sonuc gostergesine doğru kaymıştı biraz t cizgisinin olması gereken yere kadar gelmişti yine de deneyeyim dedim normalde olması gereken tek olan kesin cizgi de cıkmadı kit kaymış olduğu icin icini acıp baktım yerine yerleştirdim o zamanda c harfinin olduğu tarafa yakın bir cizgi ama daha onceki yaptığım testlerde o cizgi kıpkırmızı net olurdu bu cizginin alt tarafı bulanık gibiydi sizce test bozuk muydu yoksa hamilelik yok mu allah rızası icin biri yardımcı olsun hamile olma ihtimalim var mı benim yaşadıklarımı yaşayıp hamile olan olmuş o yuzden insan biraz umitlenmiyor değil. biraz uzun oldu kusura bakmayın ne olur yardımcı olun bana.
adet ağrısı var gebelik testi sonucu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- adet ağrısı var gebelik testi sonucu