Merhabalar. Yaklaşık 1 ay once ilişkiye girmeden sadece precum denilen erkekten gelen sıvıyla korunmadan bir şey yaşadım. Bundan 12 gun sonra regl gunumdu ve regl oldum. Fakat hamilelikte yerleşme kanaması diye bir şey varmış o mu değil mi bilmiyorum. 3 kez aralıklarla farklı markalardan eczaneden test alıp yaptım negatif cıktı hepsi. Buraya kadar her şey normal hamilelikten şuphelenmemem lazım.

Fakat 4 gundur karnım bir anda şişti ve inmiyor. Normal bir şişlik değil karnımda buyume var ve gergin. Gozle baktığımda anormal bir şekilde karnım buyudu. Bunun dışında normalde uyuduğumdan daha fazla uyuyorum, akıntım arttı ve tuvalete cıkmakta zorlanıyorum. Ama en cok beni rahatsız eden karnımdaki gecmeyen buyume. Diger reglime 2 hafta var. Onu bekliyorum ama karnımın giderek buyumesinden korkuyorum. Kan testi yaptırmayı duşundum fakat kayıtlara geciyormuş ve bazen aile hekimine bilgi gidiyormuş, gebeliği takip etmek icin iletişim kuruyorlarmış. Burada sizlerden fikir almak icin soruyorum. Biliyorum sorduğum soru hoş değil sadece bilgi almak istiyorum.