3 yıllık evliyim 4.yılımıza girdik. İlk bir sene cocuk duşunmedi eşim borclar bitince deyip durdu. Bir sene boyunca ben hicbir iğne veya ilacla korunmadım. Eşim doğal bişekilde korunuyordu. Bir sene sonrasında birden cocuk yapalım dedi ve ilk ay tuttu. İlk denememizde hamile kaldım. Fakat kanamam oldu ve duşuk yaptım. Kanama yoluyla duşuğu tamamladım. 6 haftalıkdı duşuk yaptıgım zaman. Kalp atışı falan daha duymamıştık. Buna ragmen cok uzuldum. Tekrar hamile kalırsın dedi doktor. Bundan sonra hemen tutmadı 7-8 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlki cabuk olunca bu 8 ay bana cok uzun geldi. Ve yine hamileydim. İkinci hamileliğimdi. Cok mutluydum. Doktor progestan ilacı vermişti. Ama 8 haftalıkken kese boş dedi. Boş gebelik bu dedi. Zehirler seni bian once kurtaj yapmalıyız dedi. Bir hafta sonrasında yani 9 haftalıkken boş kese kurtaj ile alındı. Boylelikle ikinci hamileliğimde son buldu. Sonra universite hastanesinde genetik bolumune gittik ve eşimde bende araştırıldık. 3 ay bir bekleme sonucuna kadar cocuk yapmadık. Zaten yıpranmıştım. Dinlenmem gerektiği soylendi. Sonuclarımız temiz cıktı bir sıkıntı yetmedi kadın doğum hastahanesinde bikac tetkik daha yapıldı ve bi kac hafta da omu bekledik. Onlarda temiz cıktı. Ne bi ilac ne bi iğne gereği duymadılarBundan 6 ay sonra yani kurtajdan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama adetlerim bu duşuk ve kurtajlardan sonra hep duzensizleşti. Sonra acile dayanılmaz bi kasık agrısı ile gittik ve acil doktoru 77.96 cıkan betahcg değerimi soyledi ve hamilesin dedi. Ertesi gun riskli kadın doğuma gittik oda artışa bakcaz dedi. 3 gun sonra sağlıkocagından baktık 483 cıktı. Doktor da Hamilesin dedi ve hemen kaydım yapıldı. Bir hafta sonra bidaha gel dedi. Gittim 5924 cıktı. Aile hekimim elimi sıkıp tebrik etti. Demekki artış guzelmiş ki doktorum tebrik etti. Bundan 3 gunn sonra kadın doğuma gittik kese vardı ama son adet tarihine uymuyor buyukluğu dedi. Gec tutmuştur belki dedi haftaya bidaha bakalım dedi. Beta hcg 9529 cıktı. Ve 8 gun sonra tekrar gittik. Son adet tarihine bakacak olursak 8 haftalık olması lazım ama goruntuye gore bu imkansız. Yumurtlamaya gore hesaplasak 6 haftalık olması lazım dedi. Ama yine kese boş dedi. Gorunmesi lazımdı dedi. Beta hcg degerim 40392 cıktı. Değerlerim cok duşuk yukselmiş. Bu yine boş gebelik dedi. Yine aynı doktordu zaten. Ne alttan baktı ne bişey yaptı. Progestaron degerinde duşuk dedi 14.61 ama buna ragmen bişey yapmadı. Derhal başka bir doktordan randevu aldık. Yarın gitcez. Bu doktora sinir oldum. Benim umutlarımı kırmak icin yer aradı sanki ve hicbir cabası yoktu. Ben 3. Kez kayıp yaşıycam adamın umrunda değil tek derdi kurtaj yapmak. Cok uzun yazdığımın farkındayım. İcim cok dolu. Umarım birileri bunu okur ve cevaplar. Canım burnumda. Aglamaktan başım agrıdı.