Sevgili gunluk,

Bugun oyle şeyler oldu ki anlatsam inanmazsın. Evdeydim acmış Knight oynuyodum. İnanırmısın panpa mouse kadar bocek. Korktum ezdim parke iğrenc kirlendi gittim mutfağa ıslak mendil almaya. Annemde yerleri yeni silmiş sen kay kolun kolaya gelsin dok. Bide onu temizledim.

Canım nasıl kola cekti anlatamam bi koşu BİM'e gittim Lé Cola almaya. Tam giderken orada inşaat varmış inşaattaki civinin birine bastım civi ayağıma girdi Nasıl acıyor bi bilsen. Ikına ıkına eve geri dondum.

Sonra ayağımı dezenfekte falan ettim. Tam oyuna dalmışım ayağımı sandalyenin tahtasına koydum nasıl acıdı sinirimden klavyeye yumruk attım parcalandı.

Koşede yeni bir kucuk dukkan vardı teknolojik aletler satıyordu. Baktım ki super oyuncu klavyesi 25 TL. Şansım var, boyle fırsat kacırılmaz dedim aldım. Eve geldim klavyeyi actım ki iki uc tuşu yok kutudaki klavyede değil. Sinirimden koşa koşa dukkana gittim ki dukkanın onu kuyruk. Meğerse dukkancı o.c. dolandırıcıymış. Gittimi bizim 25 TL. Zaten fiş vermediğinden anlamalıydım.

Gittim TeknoSA'ya adam gibi bir klavye aldım. Orda da bir adamla tanıştık kuyrukta. Adam bana ben yurtdışına telefon pazarlıyorum telefonunu iPhone ile değiştiririz dedi bende kabul ettim. Gıcır gıcır iPhone 4'um oldu. Hem de N8 verdim karşılığında. İki uc gun kullandıktan sonra baktım telefon kilitlendi gittim telefoncuya, bu telefon kacak IMEI'sinden kilitlenmiş at bunu cope dedi. O p*ce nasıl kufrettim bilemezsin.

Yeni bir telefon almaya gittim utana sıkıla. Aldım 3310'u oturdum aşağı tabii.Sonra karşıdan karşıya gecerken arabanın biri geldi carptı. Sol kolum kırık pertim gunluk.

Bugun oyle bir hayat tecrubesi kazandım ki... Ne yapıyormuşuz..........."Asla bocekleri ezmemeliyiz."