Ablalarım kardeşlerim lutfen bana fikrinizi verin,cok sevincliyim guzel bir haber aldık bebişimiz oluyor,Rabbim isteyen herkesin tez zamanda kucağına almayı nasip etsin. Bu surecte hic tanimadigim sizlerim guzel mesajları cabalarıni başından geceneri okuyarak hep motive oldum hepinizden de Allah razı olsun. Dunyanın en guzel haberini aldım sanırım hamile olarak ama gel gelelim eşim duyduğu andan itibaren bebege kiz mi olsa erkekmi olsa derken erkek olurda babamin ismini koyucaz 2.sinide sen koyarsin dedi senin koyduğunla sesleniriz dedi ben şok oldum,sinirim bozuldu severim kendisini ama bize bi kere bi destegi olmadi krediler cekip kendisi harcadi ama manevi olarak yanimizda olmaya calışır hep benim ailem daha cok ilgilenir dardaysak yetişir ne istersek alirlar eşimin babasi ise bisey olunca onfa yok diye soylemeyiz esimide cocukluğunda cok iyi sartlar altında buyumemiş o yuzden kaldiramiyorum ben bu dusunceyi ne hakla diye, ne yapmaliyim nasil bi yol izelemelyim istemediğimi uzun uzun kavga ederek soyledim guzellikle soyledim ama konusma bile tahammul edemiyor bu konuda ne olursa olsun gidip yazdiricagini ismini koyucagini soyluyor konuyu acniyoe bile bu beni cok uzuyor lutfen bana akıl verin elini bugune kadar bi taşın altina koymadi benim ablam ve gorumcemde cocuklarina dedelrinin ismini koydular sende koyicaksin diyor tek erkek cocugu