mrb arkadaşlar.ben 1,5 yıldır bebek hasreti cekenlerdenim. Biliyorum ki benim gibi bircok kişi var burada. Kimimiz cesaret edip tedaviye başlayamıyoruz. kimimiz her ay adet gununde hayal kırıklığına uğrayıp hayata kuuyoruz. evet bu dediklerimin hepsini yaşadım ben ve sonunda cesaret edip tedaviye başladık bugun. doktorla ilk randevumuz bugundu.
once hikayemi anlatayım.
2007 eylulden beri korunmuyoruz. 4 ay bebek olmayınca doktora gittik acaba bişeymi var diye. hormon tahlili,spermiyogram,ultrason derken sonuc normal cıktı zaten mayısta yani
8.ayımda hamile kaldım cok sevindim cift cizgiyi gorunce. ve kn testim de 140 cıkınca ama hemen duşuk tehlikesi var deyip moralimi bozdular. zaten 1 hafta sonra keseyi goremedik ve duşuk oldu. anlayacağınız kimyasal gebelikmiş.
gelgelelim hala bekliyorum o gebelikten sonra 7. ayımı bitirdim. gelmiyo bebişim bi turlu.bugun gittik doktorum takibe başladı. 3-4 yumurta gorundu. tabiki onlara folikul diyolar. rahim iyiymiş ama normalden biraz kucuk dedi.sonra kucuk olması onemli değil okadar onemli olan gelişimi dedi.bakalım nasıl gelişecek. tekrar sperm testi yapıldı sonucunu alıcaz.bu kadar uzun beklemek normal değil,araştırılmalı dedi.belki spermde bi sorun var ya da benim o kucuk yumurtalarda:cok uzgunum:
belki bazı aylar gelişiyo bazı aylar gelişmiyodur dedi, bunu ancak takiple anlayabiliriz dedi. bua y boyle takibim yapılacak. haftaya da randevum var. sonra sperm sonucuna ve benim yum yumların durumuna gore ya bikac ay boyle denicez ya da başka yontemlere gecicez dedi. umarım herşey guzel olur.
Benim gibi bu tecrubeleri mutlaka yaşayanlar vardır. gelin burda yumurta takibizde yaşadıklarımızı, yum yumlarımızı, kocişlerimizi, doktorlarımızı cekiştirelim.paylaştığımız deneyimlerin bize fayda sağlıyacağına inanıyorum. bilmediğimiz şeyleri oğrenme fırsatı bulucam. ben tedaviye daha yeni başladım cok tecrubeli değilim ama hadi tecrubelerimizi paylaşıp sohbet edelim, birbirimize bu yolda umutla destek olalım
tabi bir de liste. eksiğimiz olmasın diğer topiklerden değilmi?a.sa.sa.s
Yumurta takibi yaptıranların buluşma noktası.
Gebelik / Hamilelik / Doðum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Saðlýk
- Gebelik / Hamilelik / Doðum
- Yumurta takibi yaptıranların buluşma noktası.