galiba hamilelik depresyonuna girdim yardım lutfen
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- galiba hamilelik depresyonuna girdim yardım lutfen
-
28-09-2022, 12:52:15merhaba bayanlar ilk once nasılsınız. sizde bir konuda destek istiyordum. zor bir hamilelik geciriyorum. hamileliğim boyunca calıştım. iş yerimde yonetim değişikliğinden de kaynaklı bir cok problemle karşı karşıya kaldım. pandemi suresi, kısıtlanma, korkma bir cok şeyi fazlasıylada yaşıyorum. hamileliğimdede carpıntım oldu hep dr kansız olduğum icin cok normal desede beni cok zorluyan bişey. yuruyemediğim icinde aldığım kilolar cabası cunku korkunc bir vitamin takviyesi yapıyorlar. bu esanda ev değiştirmek zorunda kaldık tekrar borc hesap kitapların yuku beni perişan etti. sonuc olarak artık hic birşey yapmak istemiyorum. oğlumla ilgilenemiyorum işe gelmek istemiyorum yemek yapmak istemiyorum eve geldiğimde dağıtılan evden gına geldi. ben cok caresiz kaldım. goruyorum diğer hamile bayanlar ayaklarını sermiş oturuyorlar cocuklarına oda yapıyorlar dertleri ne renk olsun ne dizayn olsun. birde dert yakınmazlarmı cok zormuş diye yahu arkdaş evinde oturuyorsun para derdin yok cok şukur diyeceğine bana deme baride şımarıklıkla seni suclamıyim. neyse sonuc olarak bana yardım edebilirmisiniz lutfen