Merhaba arkadaşlar, şu son 2 -2.5 aydır caresizlikten ,bir fikir arayışından o kadar cok bu forumda gezindim ki kendi başıma gelenleri de sizlerle paylaşmak, bu şekilde merak edenlere biraz da olsa umut olmak icin yazmak istedim.
Ben normalde 30-35 gun arası regl duzeni olan 33 yaşında bir kadınım. Gecen sene Kasım ayında hamile kaldım. Aralık 18 de kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldım. Tabi bu uzuntu sonrası kendinimizi toparladık, rutin doktor kontrolleri vs.. Anormal olan hicbirşey yok. Rahim normal,kist yok gibi gibi.. ama olmuyordu kalamıyordum hamile. Stres en buyuk etken tabi.
En son 7 Eylul'de regl oldum. Her ay 33.gunleri gorunce ben idrar testi yapmaya başlıyordum rituel olmuştu.
33. 35. Ve 36.gunlerde yaptım : negatif
39.gunde kan testi : negatif
40 ve 42. Gunlerde idrar : negatif
Artık doktorum tarlusal verdi. Bittikten sonra maksimum 10 gun icinde regl olursun dedi. Olmadım.
İlac bittikten sonra reglimin de 60.gunu idrar negatif.
62.gun negatif
Vee tarlusaldan sonra 11.gunum reglimin de 64.gunu silik cizgiyi gordum. Şok oldum inanmadım!!

Hemen kan verdim.(cumartesi) Hcg :88.evet gebeydim. Nasıl olur demekten kendimi alamadım. Ama tabi o kadar duşuk hcg ile hicbişi gozlenmedi. Beklemek deli ediyordu. Carşamba tekrar kan verdim. Hcg : 664. Artıyordu. Benimleydi. 2 gun sonra cuma ise hcg 1868 oldu ve keseyi gozlemledi doktorum. Hatta ultrasondaki dikkatiyle baya guvendiğim bir doktor, karından ultrason yapmasına rağmen 3 mm kesemi gordu! Yeri de guzel dedi. Şimdi salı gunu tekrar gideceğim.

Demem o ki, hamilelik zaten mucize bir şey..
Yumurtlama gunuymuş,takibiymiş sanırım kasmamak lazım. Her beden farklı. Stres vs herşey etkiliyor bedenimizi. İnşallah yolunda gider tabi herşey,tek duam bu şuan. Cunku hala inanamıyoruz eşimle Ama umutsuz olmamak lazımmış sanırım.. umarım boyle durumda olanlara biraz yardımcı olmuştur. Ben de 2013 yılında bir paylaşımı okumuştum aynı benim gibi cok gec oğrenen. Kendim de yaşayınca iyice inanamadım...