Şimdi kızlar malum pandemi donemindeyiz ve hastaneye doğru durust ziyaretci almıyorlar bebek doğunca dolayısıyla oda suslemesi pek yapılmıyor hamileleri takip ettiğim kadarıyla (kendimde yapmayı duşunmuyorum şu anlık) ama evlerinde boyle masa suslemesi, pasta hediyelik vs vs şeyler yapıyorlar o ne oluyor onu merak ettim eve gelir gelmez mi merasim yapılıyor ilk merak ettiğim bu.
İkincisi sizce hastanede mi fotoğraf cekimi yaptırmak daha iyi anne baba bebek buyuk anne babalar vs vs yoksa evde yaptırmak mı? Birini takip ediyorum kız evinde yaptırdı ve guzel gibiydi fakat hangisi daha iyi? Bazıları doğum anını vs cektiriyor sizce?
Son olarak bebek arabası internette dolaşırken (pinterst) orada gordum araştırdım bulamadım boyle bu modeli nerede bulabilirim? Birde kullanan varsa memnun mu? (Markasını bilmiyorum)
14 haftalık hamileyim ve normalde hic heycanlı değildim ve hatta dun ablamla konuştum kıyafet vs hemen almam sonlara doğru alırım diye şimdi nedense hemen almak istiyorum cinsiyetini bilsem doldururum aşırı heyecan var hemen gelsin istiyorum