Bebegimin cinsiyetini oğrenmek icin gittim ve kalp atışının cok duşuk olduğu soylendi. Ardından farklı farklı dr lardan goruş alındı. Ve sonuc yureğimi parca pincik etti. Gebeliği sonlandırın bu bebek en fazla 1 2 hafta yaşar. Demesi ne kadar kolaydı. Bi kobay gibi ultrason altında surekli incelendik melegimle bi umut guzel bi haber alırım diye. Ama nafile. Duzelmezmi? diye caresizce sorusum... 1 haftadır gozumun yaşi dinmedi. Malesef gebeliğimi sonlandirdik hemde normal doğumla, suni sanci yiye yiye..
Bebegimin kalbinde ciddi yapısal bozukluk varmış, damarların cıkışından atriumlarin yapısına kadar. Kalp o kucuk bedeni icin atabilmek icin iyice buyumuş ama nafile. Onun dışında her şeyi sağlamdı eli ayağı omurgası. Ah o kalp. yakti yıktı beni. Cok zordu bu surec, hala da canim yanıyor. Yarim kaldım, elim hep karnıma gidiyor..
Velhasıl annelik zormus, anne olamadım belki ama annelik yurek ağrısı imis.
Bu yurek yangısı gecer mi? Sanmıyorum. Zamanla alisacam elbet ama ilk goz ağrım yavrum cennette. Bu aklimdan bi omur cıkmayacak.

Guncelleme 08.02.21
Gebeliğim sonlandirildiktan sonra ilk adeti oldum ve korunmayı bıraktım. Nede olda hemen hamile kalmam mucize olurdu. Cunku ilk bebeğime 6 aylık bekleyiş sonucunda kavuşmuştum. Ve mucize oldu. Ben hamileydim. Tam 2 ay sonra.. ama sevincimiz bunda da kursağımızda kaldı. RABBIM daha zamanı var diyordu. Keseyi gorduk ve 2 gun sonra bi anda kanama başladı. 5 +4 te. Duşuk başlamıştı malesef. Doktor hic bir ilac vermedi bi 10 gun suren kanama ile duşuk yaptım. Ama ters giden bir şeyler vardı. Hcg değerim 200 lerde kalmıştı bir turlu duşmedi.. 39. Gun adet oldum hcg 25 e duştu. Adet sonrası kontrolde rahimde parca gorduler. (Bu surecte cok doktora gittim hicbiri gormedi) histeroskopi ile alalım dediler. Ve bugun operasyon ile rahmine yapışmış olan parca alındı.. cok şukur iyiyim..
Dilerim bi sonraki guncellemem her şey yolunda saglikla gebeyim diye olur

Guncelleme 18.04.21
Bugun tam 7+1 gunluk hamileyim cok şukur .. Histereskopi sonrası parcayı aldılar ve 1 hafta adet gibi kanamam olmuştu. Ardindan bi 20 gun sonra adet olmustum..Ve şukur ki son adet oldu ben hamileydim..Once hcg artışları derken kese, ah keseden sonra hep bi korku.. Sonra şukur kalp atışı.. Tam her şey yolunda derken eşimin covid olması ile başlayan karantina sureci..Cok şukur bende bisey yok şimdilik ama inşallah bebegim de iyidir.. Doktor randevusunu dort gozle bekliyorum..