Tek cocuk mu? Kardeş mi? Lutfen yardım..
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Tek cocuk mu? Kardeş mi? Lutfen yardım..
-
28-09-2022, 12:42:36Merhaba arkadaşlar 2016 doğumlu 1 oğlum var. Doğduğundan beri yaklaşık 4 yaşına kadar her evresinde gercekten zorlu surecler gecirdim.. bu yuzdende hep tek cocuk olmasını istedim 2. Ciyi duşunmedim. Yeni yeni şu sıralar artık daha iyi nefes alır durumdayım. Eşim 2. Cocuk istiyor yaş farkı acılmadan bu onumuzdeki sene olmasından yana yoksa kendiside istemeyeceğini dile getirdi. Ben evet yeni rahatladım. cevreden hem Allah sabır versin sozlerini duyup hemde 2. Yapmalısın kardeşsiz olmaz sozlerini duydum. Zaten Tek cocuk kalsın daha iyi imkanlarla buyutelim istiyordum cocuğum yokkende. Nefes dahi alamıyorken 2. Bakacak gucude kendimde asla bulamadım bu yuzden 2. Cocuğa niyetim hic yoktu. Şimdi nefes alabildiğim icin mi artık bilmiyorum Biraz bebek ozlemi duyuyorum fakat korkularımda var. Yine aynı surecler...vs. Sadece oğlumun ileride bana neden kardeş yapmadın sozunu duyup uzulursem diye duşunmeye başladım kardeşi. Fakat işin icinden hala kesin kararla cıkamıyorum. Tek cocuğu olan buyuten veya tek cocuk olan kardeş eksikliğini yaşayan var mı aranızda ? Bu kadar kotu mu tek cocuk olmak ? Gercekten yazdıklarınız benim icin yol gosterir nitelikte olacak.