Kızlar 11.aydan beri bebiş istiyorum doktorada gidiyorum soğan kurunude incir kurunude hic uygulamadım eltim uyguladı ve hamile şuan, eltimin kardeşide hamile kaldı bu şekilde...

Soğan kuru
Adet doneminde uygulanmasının hicbir sakıncası olmayan soğan kurunun gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gun icinde başlanmalıdır.

Kur uygulandıktan 2.adetinizi gormeden 10 gun once tekrar 5 gun veya 7 gun bu soğan suyu kurunu uygulamalı ve soğan su kurunun bitiminde incir kuru başlamalısınız..

İbrahim saracoğlu soğan suyu kurunun faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kuru 15 gunden fazla onermiyor.Aynı zamanda soğan kuru icin muhakkak beyaz soğan kullanılmalı kesinlikle mor yada kırmızı soğan kullanılmamalı.Soğan suyu kurunun hazırlanışı ;

°1 orta boy kahverengi kabuklu soğanı 4 e bol 2 su bardağı suya bolunen soğanlar eklenir ocakta laynatılır.İcine herhangi birşey eklenmeden oğlen ve akşam yarın saat yemeklerden once ac karnına icilmelidir.

İncir Kuru yumurta sayısı yeterli olmadığı icin hamile kalamayan bayanlara yumurta sayısını artırarak hamile kalmasını kolaylaştırır..

Yarım litre "2.5 su bardağı" kaynayan suya 8 adet kuru incir ilave ederek 20 dakika ağzı kapalı olarak kaynatıp , 20 dk sonra ılımasını bekleyip suyunu suzerek 15 dk sabah ve akşam olmak uzere ac karnına iki ye bolerek iciniz.

Yumurta Catlatmak İcin;
Kuru inciri 6 dakika kaynatıp icine orta boyda taze havuc dikimleyip 4 dakika kaynatıp iciyoruz.

Yumurta boyutunda soğanı ince ince doğrayıp 1 yemek kaşığı sumak serpip yemekden 10 dk once yiyoruz..

Kızlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim kendimde 2 gun sonra denicem elimizden geldiğince herşekilde bebek sahibi olmak icin cabalıyoruz bu kurler bizden onceki teyzelerimiz ninelerimizin kullandığı kurler...

Denicekler olursa başladıkları gun bildirsinler topiğimizde isimlerini yazalım olumlu sonuclananları gorelimmm..