1 KİLO
Temel Istanbul'a gittikten sonra bir otele yerlesir.Otelin tuvaletleri o kadar temizdir ki tuvalete sicmaya kiyamaz.Bir posete sicip aticagi bir yer arar.Tam o saatlerde 1 kilo altin calinmistir. Polisler Temeli elinde poset icinde sari bir sey gorunce hemen yakalarlar.Posetin icine bakmadan tartarlar. Tam 750gr'dir.Bunun 250gr'ini ne yaptin deyip bir guzel doverler.Sonra posetin icindeki altin olmadigi anlasilir ve temeli serbest birakirlar.Temel bu olaydan sonra koye geri doner.Koy ahalisi Temel'e:-"Istanbul nasil bizde gidelim mi?" diye sorarlar.Temel ise:-"Siz siz olunda Istanbul'a gitmeyin. Istanbul'da 1 kilo sicmayanin agzina siciyorlar!."
BAŞIM AĞRIYO DE
Temel'le Fadime gezerlerken birkac adam bunlara saldırır.Temel'i ağaca bağlayıp, Fadime'yi başlarlar soymaya. Fadime bağırır: 'Temel bunlar galiba beni ...'Temel: 'Başım ağrıyo de başım ağrıyı dee'
TEMEL
Temel bir gun vesikalık cekilcekmiş.karşısına cafer cıkmış ne bu telaş demiş, temel de 6 tane acele vesikalık cekilmem lazım demiş. cafer bundan kolay ne var demiş.vesikalık belden yukarı cekilir demiş. sen bi cukur ac ben geliom demiş cafer.cafer geldiğinde ne gorsun temel 6 tane cukur kazmış.olum nie 6 cukur kazdın demiş.temel de 6 tane cekilcem ondan demiş.olum bunun icin 6 cukur kazmana gerek yoktu ben zaten 6 tane fotoğraf makinası getirdim demiş.
BENİ TAKİP ET
Temel londrada bir kokteyle katılır ne bulursa yer icer sonunda rahatsızlanır karnı ağrımaya başlar sonunda kendini dışarı atar otel uzaktadır bir taksi cevirir ve beni otele gotur der adam yolu tarif edermisiniz der temel temel arabadan iner ve şofore beni takip et der.
AT YARIŞI
Temel ile cemal birlikte sinemaya gitmişler...Filmdeki bir at yarışı sahnesine kadar, hic seslerini cıkarmamışlar...Tam yarış başladığında Temel,Cemale donmuş.-Uşağum,gel seninle bir bahse girelim Benderim ki beş numaralı at kazanacaktır...Cemal-(peki),demiş ve iddayı kaybetmiş.Film bitip,dışarı cıktıklarında Temel bir itrafta bulunmuş:-Ula uşak,ben sana bir oyuyn oynamışim...Daha once bu filmi gorduğumden,beş numaralı atın kazanacağını biliyordum...Cemal,pek şaşkın bir halde cevap vermiş:-Uşağum,benimde bu filmi ikinci kez goruşumdur...Ama ben ne bileyim iki defa aynı atın kazanacağını bileyim.
APANDİST YERİ
Temel ile Fadime Koye hakim yamaca oturmuş, sohbet ediyorlarmış. Temel ne yapsakda sevişsek diye fırsat kollarken Fadime: :" Temel sağa apantisut ameliyatı olduğum yeri costereyim mi?" diye sorar. Temel hemen kabul eder." He coster." Fadime"Ha şu karşıci sarı binanın icinci kati."
KOMİK TEMEL
Temel bir gun ucakta yurtdışına gidecek.ucağa binmiş kadın demişki sayın yolcularımız ucağımız duşuyor lutfen her şeyinizi atın atmışlar valizlerini bir daha demiş sayın yolcularımız herşeylerini atmışlar dola kalmşlar demiş ki sayınyolcularımız ucağımızın alt kısmını atıyoruz ustlerden tutunuzun ucağın alt kısmını atmışlar ucağın altı boş demişki kadın ucağımızdan 1 kişi atlasa kurtulacağız sen atla sen atla birtane gevur dediki temel sen atla sen muslumansın sana birşey olmaz tamam demiş siz beni alkışilayın ben atlim herkez alkışlamış teker teker aşağıya duşmuşler.
Yorumlarınız ve repleriniz icin şimdiden teşekkurler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Komik Temel Fıkraları !