Trabzonspor'un Real Betis'ten transfer ettiği Marc Bartra, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"ADAPTE OLMAYA CALIŞIYORUM"
Bordo-mavili takıma adapte olmaya calıştığını soyleyen Bartra "Geciş sureci yaşıyorum, başka bir ligden geldim ve adapte olmaya calışıyorum. Ligde boş alanların fazla olduğunu gordum. Bu da faul ve kartla sonuclanabilecek aksiyonlara neden oluyor. Ligi, takım arkadaşlarımı ve rakibi daha iyi tanıyacağım. İlk andan itibaren takıma adapte olmaya calıştım." dedi.
"TRABZONSPOR HARİKA ANLATTI"
Transfer surecinin uzamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan 31 yaşındaki futbolcu "Transfer surecleri kolay olmaz. Trabzonspor'un teklifi gelmeden birkac hafta once Real Betis'te kalacağımı duşunuyordum. Teklif geldi, Betis satış yapmak zorundaydı, Trabzonspor'un benimle ilgili planları.. Bunlar fikirlerimi değiştirdi. Real Betis'te mutluydum ve kalmak istiyordum. Ancak Trabzonspor, beni neden istediğini cok iyi şekilde anlattı, fikirlerim değişti. Burada ne kadar sevildiğimi de gordum. Trabzonspor'da olmaktan da mutluyum." ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR HABERLERİ - Marc Bartra'dan flaş transfer itirafı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- TRABZONSPOR HABERLERİ - Marc Bartra'dan flaş transfer itirafı!