İtalyan basını, Emirhan İlkhan'ın daha once futbolu bırakmanın eşiğinden donduğunu okurlarına aktardı. Emirhan ve abisinin o diyaloğu sonrası, genc oyuncunun futbola devam ettiği ifade edildi.
"FUTBOLU BIRAKACAKTIM"
Emirhan, konuya ilişkin yaptığı acıklamada, "Futbolu bırakacaktım. Her gun toplu taşıma ile antrenmana gidip gelemiyordum. Akşam eve donuyordum. Yol cok uzun suruyordu ve yolda cok zaman kaybediyordum. Artık ders calışamıyordum." dedi.
Genc oyuncu konuşmasının devamında altyapıdaki hocasıyla olan konuşmasını anlattı ve şu sozler soylediğini ifade etti:
"Ne kadar uzgun olduğumu bilemezsiniz. 5 yıldan fazladır bu formayı giyiyorum ama devam etmem imkansız. Tesisler cok uzak. Benim yaşımda bir cocuğun İstanbul'da akşamları dışarıda olması tehlike arz ediyor. Calışmayı seviyorum, bir gun universiteye gitmek istiyorum. Bu yuzden hayatıma dair başka bir yol bulacağım."
"SAHİP OLDUĞUN YETENEKLE BURADA DURAMAZSIN"
Ote yandan Emirhan, abisinin kendisiyle yaptığı konuşmada, kendisi bu sozlerle motive olduğunu ve futbol kariyerine devam ettiğini aktardı:
Emirhan İlkhan futbolu bırakmanın eşiğinden donmuş! Beşiktaş'ta o anısını anlattı
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Emirhan İlkhan futbolu bırakmanın eşiğinden donmuş! Beşiktaş'ta o anısını anlattı